Kereső toggle

Hátra van még a feketeleves

Továbbítás emailben
Cikk nyomtatása

Újabb örömhír hajuk rohamos gyérülése miatt bánkódó embertársainknak, hogy – legalábbis egy, a közelmúltban napvilágot látott németországi kutatás szerint – a kopaszodás hatékonyan megelőzhető koffeintartalmú termékek használatával. Ez nem azt jelenti, hogy a kávéivó férfiak időskorban is dús hajkoronával rendelkeznek majd, ahhoz ugyanis körülbelül napi 60-80 csésze fekete elfogyasztása szükségeltetne. 

A jénai egyetem kutatócsoportja az eszpresszókávé hajra felvitelét tartja legeredményesebbnek, amit napi rendszerességgel ideje még fiatalkorban elkezdeni a kopaszodástól tartó férfiaknak. (Ananova)

Olvasson tovább:

  • Zsebből működő otthonok

    Néhány éve még sci-fibe illő mesének hatottak, napjainkban azonban könnyedén kialakíthatóvá, elérhetővé váltak az épület- és lakásautomatizálási rendszerek, közismertebb nevükön az okosotthonok (smart homes).
  • Hugh Grant kicsinálása

    Valószínűleg az elhúzódó trópusi hőség bénította le a hasonló esetekben virtuóz kormányzati kommunikációt, mással ugyanis nehéz lenne magyarázni, miért nem tudtak elbánni ezzel a nyápic Hugh Granttel már egy hete. Aki – mint tudjuk – egy brüsszeli konferencián azt találta mondani, hogy...
  • Mentés másként...