Kereső toggle

Hátra van még a feketeleves

Továbbítás emailben
Cikk nyomtatása

Újabb örömhír hajuk rohamos gyérülése miatt bánkódó embertársainknak, hogy – legalábbis egy, a közelmúltban napvilágot látott németországi kutatás szerint – a kopaszodás hatékonyan megelőzhető koffeintartalmú termékek használatával. Ez nem azt jelenti, hogy a kávéivó férfiak időskorban is dús hajkoronával rendelkeznek majd, ahhoz ugyanis körülbelül napi 60-80 csésze fekete elfogyasztása szükségeltetne. 

A jénai egyetem kutatócsoportja az eszpresszókávé hajra felvitelét tartja legeredményesebbnek, amit napi rendszerességgel ideje még fiatalkorban elkezdeni a kopaszodástól tartó férfiaknak. (Ananova)

Olvasson tovább:

  • Hugh Grant kicsinálása

    Valószínűleg az elhúzódó trópusi hőség bénította le a hasonló esetekben virtuóz kormányzati kommunikációt, mással ugyanis nehéz lenne magyarázni, miért nem tudtak elbánni ezzel a nyápic Hugh Granttel már egy hete. Aki – mint tudjuk – egy brüsszeli konferencián azt találta mondani, hogy...
  • Hallgat

    Jean, mi ez a zaj? Gyűlést tartanak az ablaka alatt, uram. És mik a követeléseik, Jean?    Magyar szájba magyar protézist!
  • Mentés másként...