hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Ugató rendőr

2003. 07. 28.
Ugatással csalta elő rejtekhelyéről egy tennessee-i rendőr a gyanúsítottat, aki annyira megijedt, hogy végül megadta magát. A seriffhelyettes Henry Ritter elmondása szerint a huszonegy éves Nicholas Hoodot azért intette le autójával, mert össze volt törve a hátsó lámpája, de a férfi kiugrott az autóból és beszaladt a közeli bozótosba.

Amikor utánakiabált, nem válaszolt, ezért megfenyegette, hogy utánaereszti a kutyákat, ha nem bújik elő. Ezt megerősítendő hangos ugatásba kezdett. A rémült Hood erre megadta magát és könyörgött, hogy hívják vissza a vérebeket. Az előzetes vizsgálat ismertetésében Bob Moon bíró értékelése szerint amíg a rendőrnek megmaradnak a lövedékei, és nem harap, addig megengedhető a bűnözők előállításának ez a furcsa technikája. (Ananova)

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!