hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Most van az a „holnap”
Életmód-workshop a Duna Residence-ben!

2013. 10. 03.
– Le kéne fogyni. Na, majd holnap.– Nem ezt mondtad tegnap is?– Az a holnap sosem jön el.– Elérkezett a te holnapod! Hidd el, nem lesz könnyebb „na majd január 1-től”. Ha most állsz neki, januárra már jó formában lehetsz.

 

Ez a hétvége végre rólad szól

Hallottad már, hogy a mozgás mit sem ér a helyes étrend nélkül? Hallottad már, hogy a kívánt forma eléréséhez 70% a helyes étrend, és 30% a mozgás? Hallottad már, hogy a táplálkozástudomány is folyamatosan fejlődik? Hallottad már, hogy egyes módszerek hatékonyabbak más módszereknél? De melyik a jó módszer? Melyik való éppen nekem?

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!