Kereső toggle

Most van az a „holnap”

Életmód-workshop a Duna Residence-ben!

Továbbítás emailben
Cikk nyomtatása

– Le kéne fogyni. Na, majd holnap.
– Nem ezt mondtad tegnap is?
– Az a holnap sosem jön el.
– Elérkezett a te holnapod! Hidd el, nem lesz könnyebb „na majd január 1-től”. Ha most állsz neki, januárra már jó formában lehetsz.

 

Ez a hétvége végre rólad szól

Hallottad már, hogy a mozgás mit sem ér a helyes étrend nélkül? Hallottad már, hogy a kívánt forma eléréséhez 70% a helyes étrend, és 30% a mozgás? Hallottad már, hogy a táplálkozástudomány is folyamatosan fejlődik? Hallottad már, hogy egyes módszerek hatékonyabbak más módszereknél? De melyik a jó módszer? Melyik való éppen nekem?

Ha már tele vagy kérdésekkel, csak sosem volt kéznél hiteles hozzáértő, akkor ezen a hétvégén felteheted őket egy igazi szakembernek a Duna Residence-ben.

Tartós fogyás – elmélet és gyakorlat egyben!

Vegyél részt a tartós fogyás ismereteinek elméleti és gyakorlati elsajátításában diplomás táplálkozási és testkultúra szakértő segítségével!  Az eredmény: a fiatalság megőrzése, az öregedés késleltetése, egészséges, aktív, minőségi élet!

Fogyj egészségesen wellness környezetben szakértő irányításával!

 

Program:

Interaktív előadás: táplálkozási alapismeretek, fogyáshoz szükséges alaptételek megismerése, vércukor-szabályozás megfelelő étrenddel, immunerősítés, májméregtelenítés, természetes,  adalékmentes  ételek és kozmetikumok megismerése, röviden a gluténmentes étkezés jótékony hatásairól, pszichikai szemléletváltás alapjai.
Irány a szauna: infra- és finn szauna, gőzkabin, relaxációs szoba, immunrendszer erősítése, test méregtelenítése, azonnali fiatalító program a bőrnek (sók, illóolajok és egyéb jótékony szaunatrükkök). Kültéri-beltéri medence használata igény szerint.
Pilates oktatás: mindenkinek  ajánlott, aki meg akarja őrizni vagy vissza akarja nyerni fiatalságát
Alakformáló: gyakorlatok a fitt, feszes, formás külsőért
Időjárástól függően outdoor tréningek
Masszázs
Napi  5x-i  étkezés (diétás menü)

 

Időpont:

2013. október 11-től 13-ig
(szállással vagy csak nappali részvétel, szállás nélkül)

 

Bővebb információ:

Kálmán Krisztina (tréningvezető)
Tel.: 06 (30) 697 3486
Szállásfoglalás:
Duna Residence
Tel.: 06 (34) 591 300
e-mail: info@dunaresidence.hu
(a tárgyban jelölje meg: „wellness-training”)

Olvasson tovább: