hetilap

Hetek hetilap vásárlás
SEIKO KINETIC
felelősség a környezetért

2013. 08. 29.
A SEIKO világelső a környezetkímélő energiát hasznosító óragyártás minden területén, legyen az mechanikus, kvarc-, solar- vagy Kinetic technológia.

Mechanikus és kvarc szer­kezet közös platformon, ez a Kinetic. Az elmúlt 25 évben a Seiko számos Kinetic szerkezetet alkotott, mindegyik egyedülálló tulajdonságokkal örvendeztette meg a vásárlókat.

A 25 éve a Baselworld világkiállításon bemutatott karóra a világon az első volt, amely a mozgási (kinetikus) energiát alakítja elektromos energiává, így biztosítva a működéshez szükséges energiát, külső forrás (elem) nélkül. Ez volt a fejlesztés első lépése. 25 évvel később, napjainkban a Kinetic már egyet jelent a környezetbarát, nagy teljesítményű, tartós kényelmet szolgáló órákkal a világ minden pontján. A sikert bizonyítja az a 10 millió vásárló, akik a Kinetic technológia mellett döntöttek.

A Kinetic-tulajdonosok számára sok dolog természetes, amely a hagyományos órát viselők számára utópia.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!