Kereső toggle

SEIKO KINETIC

felelősség a környezetért

Továbbítás emailben
Cikk nyomtatása

A SEIKO világelső a környezetkímélő energiát hasznosító óragyártás minden területén, legyen az mechanikus, kvarc-, solar- vagy Kinetic technológia.

Mechanikus és kvarc szerkezet közös platformon, ez a Kinetic. Az elmúlt 25 évben a Seiko számos Kinetic szerkezetet alkotott, mindegyik egyedülálló tulajdonságokkal örvendeztette meg a vásárlókat.

A 25 éve a Baselworld világkiállításon bemutatott karóra a világon az első volt, amely a mozgási (kinetikus) energiát alakítja elektromos energiává, így biztosítva a működéshez szükséges energiát, külső forrás (elem) nélkül. Ez volt a fejlesztés első lépése. 25 évvel később, napjainkban a Kinetic már egyet jelent a környezetbarát, nagy teljesítményű, tartós kényelmet szolgáló órákkal a világ minden pontján. A sikert bizonyítja az a 10 millió vásárló, akik a Kinetic technológia mellett döntöttek.

A Kinetic-tulajdonosok számára sok dolog természetes, amely a hagyományos órát viselők számára utópia.

A Kinetic Perpetual modellek a klasszikus öröknaptáras szerkezetek szépségét ötvözik a Kinetic technológia előnyeivel – a test mozgásából nyert energia, a kvarcórapontosság és

a 4 év járástartalék egyedülálló a Seiko Kinetic Auto Relay technológia által. Az óraszerkezet nyugalmi állapotban megállítja a mutatók mozgását, az óra felvételekor pedig ismét beáll a pontos időre. Öröknaptár, 2100. február 28-ig programozva, szökőév-kijelzéssel. Ez a szerkezet a klasszikus órakészítés és a modern mikroelektronika diadala. 232 alkatrész, amely közel megegyezik a mechanikus kronográf órák alkatrészeinek számával.

Seiko Kinetic Direct Drive, az emocionális technológia. A lenyűgöző Kinetic sorozatot egyedi funkcióval egészíti ki. A test mozgásából nyert energia mellett kézi felhúzó funkciót kínál az óra tulajdonosának.

A Direct Drive (közvetlen vezérlés, irányítás) megnevezés utal arra, hogy a korona forgatásával közvetlenül töltjük az energiatároló egységet (kapacitor).

A Kinetic a GMT funkcióval együtt az utazók tökéletes választása, a Seiko új Kinetic szerkezete. A 24 órás mutató könnyedén állítható anélkül, hogy a Kinetic szerkezet működését zavarná. Hat hónapos járástartalék, amely gombnyomásra leolvasható. Modern és kifinomult időmérő a világutazók számára. Az elegancia, az erőteljes design és a csúcstechnológia egyedülálló kombinációja.

www.karoracentrum.hu, www.karorauzlet.hu

Olvasson tovább: