hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Idén debütál az Újlaki Karácsonyi Vásár

2012. 12. 13.
Óbuda-Békásmegyer Önkormányzatának támogatásával idén először nyitja meg kapuit az Újlaki Karácsonyi Vásár december 6. és 23. között a gyönyörűen újjávarázsolt Óbudai Promenádon. A város vadonatúj közösségi terét az Újlaki Karácsonyi Vásár avatja fel, ahol kézművesmesterek és a magyar konyha széles gasztronómiai kínálata, állatsimogató, számos zenei program és az Üvegtigris-lakókocsi várja a vendégeket.

December 6-ától a város legújabb tere bámulatos karácsonyi vásárrá alakul. A mézeskalács, a sült gesztenye, a forralt bor és a forró puncs illata különleges ünnepi hangulattal várja a látogatókat. Az Újlaki Karácsonyi Vásár mintegy negyven különböző árusító standján karácsonyi ajándékokat, karácsonyfadíszeket, édességeket, különleges ételeket és forró italokat kínálnak az ide látogatóknak. A rendezvény ételeiben is próbál egyedi lenni. A SYMBOL étterem különlegességekkel készül csak és kizárólag a vásár idejére. A család legapróbb tagjai számára a főváros legnagyobb állatsimogatója, a Mini Zoo is nyitva áll. A karácsonyi hangulatról Tóth Vera, Pély Barna, Kovácsovics Fruzsina, Nyári Károly, Rakonczai Imre, Nika, a Stereotone, a Pedrofon és sokan mások gondoskodnak. Az eseményen az Üvegtigrisből ismert lakókocsi is zarándokhellyé válik. A szervezők a Nemzeti Gyermekjóléti Alapítvány javára jótékonysági adomány- és ajándékgyűjtést, illetve karácsonyfavásárt tartanak. Az eseményre való belépés és minden program díjtalan. Az Óbudai Promenád a főváros minden részéről könnyen elérhető: a helyszín környékén parkolóhelyek állnak rendelkezésre az autóval érkezőknek. A Promenád tömegközlekedéssel is jól megközelíthető: mindössze néhány lépésre áll meg a 86-os, 109-es, 160-as, 206-os, 260-as jelzésű busz (Galagonya utcai megálló), de a vásár a 17-es villamos Kolosy téri, valamint a HÉV Szépvölgyi úti megállóhelyétől is csupán pár percnyi séta.

Dátum: 2012. december 6–23.
Helyszín: Budapest, Kolosy tér – Bécsi út
Nyitva tartás:    H–CS, V: 12:00 – 20:00
               P–SZ: 12:00 – 22:00
www.ujlakikaracsonyivasar.hu
www.adventobudan.hu/ujlakikaracsonyivasar

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!