Kereső toggle

A wellness ékköve a Lővérek tetején

Továbbítás emailben
Cikk nyomtatása

Az egyik üdüléssel foglalkozó oldal felmérése szerint a „hova utazna legszívesebben belföldön?” kérdésre a legtöbben Sopront jelölték meg, így nem túlzás azt állítani, hogy Sopron hazánk legnépszerűbb úticélja. Sopron országunk egyik legrégebbi és egyben legszebb városa, a „kékfrankos fővárosa”, az ország ékszerdoboza, a „leghűségesebb város”.

Ez az ősi település a Fertő-tó mellett, az Ikva-patak völgyében terül el, körülvéve az Alpokhoz tartozó Soproni-hegységgel és a Balfi-dombsággal, mindössze 60 km-re Bécstől és 220 km-re Budapesttől. Ebben a hangulatos városban minden megtalálható, ami vonzerőt jelenthet: történelmi levegőt árasztó belső városrész, hangulatos utcasorok, gótikus, barokk és reneszánsz építészeti ritkaságok, történeti emlékek. A természeti környezet üdítő, gyógyító hatású alpesi levegője, az erdős hegyoldalak sétaútjai, kilátói, forrásai, a Fertő közelsége Sopront hazánk egyik legszebb, legkellemesebb üdülőhelyévé avatja. A várostól délre eső dombvidék, a Lővérek Sopron legszebb, legelőkelőbb üdülőnegyede, melynek varázsát a csendes erdők, fenyvesek, tölgyesek, gesztenyések, a májusi gyöngyvirág és az augusztusi ciklámen adja.
Ezen a festői helyen, csodálatos környezetben, zöldövezeti zónában, három turistaútvonal találkozásánál, közvetlenül az erdő „tetején” találjuk a SPA ékkövei közül az egyiket, a SPA Rubin Wellnessházat. Az épület csillag alakja mesebeli kis kastéllyá változtatja a szállodát. Három szárnyának első szintjén helyezkednek el a kiszolgálóegységek. A Ház egyik szárnyában található az uszoda és wellnessrészleg a napozóteraszokkal, a másikban pedig az étterem és a grillterasz, ahol kellemes környezetben fogyaszthatjuk el reggelinket, ebédünket. Ebben a szépen és ízlésesen kialakított, minden igényt kielégítő wellnessházban kínálnak a vendéglátók az országban talán a legkedvezőbb, de mindenképpen egyedi feltételekkel üdülési jogot megvételre. (x)

 

Legyen  ön  is  szállodatulajdonos!

Üdülési jog: költséghatékony, tervezhető, elcserélhető és a világ minden táján azonos színvonalú pihenés

Az üdülési jog, vagy más néven timeshare, olyan időben megosztott üdülőhasználati rendszert jelent, amikor egy szálloda vagy üdülő szobáinak, apartmanjainak használati jogát heti egységekre bontva értékesíti akár több évre, évtizedre előre. Az üdülési jog értékesítésének ötlete a ’60-as években Nyugat-Európában született meg, majd később a ’70-es évektől az USA-ban is népszerű lett, tovább fejlődött. Hazánkban a ’90-es évek elején jelent meg, és azóta több ezer család vált elégedett használójává a timeshare rendszerének. A csereüdültetésben rejlő lehetőségeket felismerte több nagy nemzetközi szállodalánc is, mint például a Hilton, a Mariott, a Disney vagy a Four Seasons, akik képviseltetik is magukat az üzletágban. Amikor nyaralásunk során szállodai szolgáltatást veszünk igénybe, gyakran tapasztalhatjuk azt, hogy ennek költségei évről évre emelkednek. Ezzel szemben az üdülési jog vásárlásával bebiztosíthatjuk a szállással kapcsolatos költségeinket, vagyis évekre előre optimalizálhatjuk azt. Az üdülési jog tehát olyan igényes családoknak nyújt megoldást, akiknek a változatos helyszínek mellett fontos a takarékosság is, mivel mai áron biztosítható a család nyaralása akár évekre, évtizedekre előre. A saját tulajdonú üdülőingatlan vásárlása esetén egész évre vonatkozó terhekkel számolhatunk még akkor is, ha csak keveset használjuk azt. Üdülési jog birtokában viszont időarányosan, megosztva fizetjük a fenntartási költségeket, valamint olyan szolgáltatásokat is igénybe vehetünk, amelyeket saját tulajdonú üdülőnkben nem vagy csak nagyon költségesen tudnánk kialakítani, mint példuául uszoda, szauna, konditerem. További nagy előnye még a timeshare rendszernek, hogy az üdülési jog átruházható, cserélhető, örökölhető. Sőt, üdülési időpontunkat a szállodában, a szabad helyek függvényében módosíthatjuk, előbbre hozhatjuk, halaszthatjuk, akár például a gyermekeink szünidejéhez igazítva. De a csererendszerben lehetőségünk van akár az üdülési jogunkban rögzített hetünk elcserélésére is, így ha nem abban a szállodában szeretnénk tölteni a szabadságunkat, ahová a megvásárolt hetünk szól, akkor bedobva hetünket a „közösbe”, a világ számos táján működő, azonos színvonalú üdülési lehetőség közül választhatunk. Az üdülési jogot kibocsátó szállodák kiemelten kezelik a timeshare rendszerükben szereplő ügyfeleiket, vendégeiket. Ha szeretnénk ebben a kényeztetésben részesülni, és VIP-vendéggé válni, ruházzunk be üdülési jogba, és élvezzük ki a rendszer nyújtotta óriási előnyöket! (x)

 

Olvasson tovább: