hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Victoria Beckham ír, de nem olvas
A legfeleslegesebb sztár

2005. 09. 27.
Victoria Beckham, a brit futballsztár, David Beckham felesége (ex-Spice Girls) készülő önéletrajzi könyve kapcsán nemrégiben exkluzív interjút adott a spanyol Chick magazinnak, melyben kifejtette, hogy egész életében nem sikerült még egyetlen könyvet sem elolvasnia. Igaz, 2001-ben talán ő írt egy ötszázhuszonnyolc oldalas bestsellert, Learning to Fly (Repülni tanulni) címmel, melyet természetesen a közeljövőben folytatni kíván. A Sunday Mirror cím? brit lap és Victoria rajongói sokkolónak tartották Beckhamné vallomását – ezek szerint férjének My Side (Az Én oldalbordám) cím? önéletrajzi regényét sem olvasta. A globális híresség beismeri, hogy Jane Austen-regényeken kívül még a "kortárs irodalom remekművét", Bridget Jones naplóját sem forgatta a kezében. 



Victoria Beckham: "Unalmas család vagyunk" Fotó: Reuters

Az effajta időpocsékolás helyett inkább a zenehallgatást és a legújabb divatot követő képes magazinok "olvasását" szorítja bele a szabadidejébe. A meggondolatlan nyilatkozatot Victoria utólag próbálta némileg helyesbíteni, hiszen néhány nappal később a The Daily Telegraph cím? brit lap kulturális szenzációja az volt, hogy Victoria Beckham lehet, hogy mégis olvas könyvet, bár sose végig. "Mindig elkezdem őket, de aztán megzavarnak, és soha nincs időm végigolvasni egyet sem. Biztos vagyok benne, hogy minden háromfiús anya tudja, miről beszélek" – magyarázta Victoria. Természetesen ő és családtagjai nagyon szeretnek olvasni, és szoktak is, hiszen "otthon, ahol senki se lát minket, mi is egy teljesen normális, majdhogynem unalmas család vagyunk" – árulta el a sztárfeleség. 

Beckhaméknek mindez nem nagyon hiányozhatott, hiszen amúgy is rájuk jár a rúd mostanában. Hiszen a nagyközönség láthatóan éppoly örömmel emeli a magasba kedvenceit, mint amilyen kárörömmel képes aztán őket a megsemmisülésbe lerántani. A Channel 4 brit tévéadón A híresség halála cím? show-műsorba a minap beérkezett közönségszavazatok alapján Victoria Beckham a legfeleslegesebb sztár az angolok szerint. A műsor olyan alaptalanul híressé vált brit sztárok életét és karrierjét mutatja be, akiknek kevés vagy semmilyen tehetségük nincs. A második helyen egyébként nem más áll, mint férje, David Beckham.

Tanácsok Victoriának

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!