Kereső toggle

Vonatra szállt a gyermekszínház

Elöl ül a masiniszta

Továbbítás emailben
Cikk nyomtatása

A nyár folyamán nagy népszerűségnek örvendő Mesehajó produkció most vonaton utazik tovább. A Mesevonat elnevezés? rendezvénysorozat tartalmas szórakozást nyújt a gyermekeknek és a szülőknek egyaránt. Hétvégeken a Nyugati pályaudvar első vágányáról 9 óra 45-kor induló szerelvényeket a szervezők játszóházzá alakították át, így a legkisebbek is élvezhetik a tizenöt perces utazást a XIV. kerületben található Vasúttörténeti Parkba. A beérkezőket népszerű mesefigurák kísérik az előadás helyszínére, és már kezdődhet is a "sínház". Méltó fogadtatás Fotó: Deák Norbert

A közel egy- órás színház- vagy koncertprogramot követően lehetőség nyílik arra, hogy a résztvevők bebarangolják a "lokoparkot". Számos interaktív játék vár a gyermekekre: beülhetnek a sínautóba, kipróbálhatják a fordítókorongot, irányíthatják a modellvasutat, vezethetnek gőzmozdonyt, és erejüket is összemérhetik a kézihajtányok versenyében. Mindezt igényesen kialakított, gyönyörűen parkosított környezetben tehetik meg. Azokra az ifjú versenyzőkre, akik bejárva a parkot, a térképen szereplő hét állomáson beszerzik a szükséges pecséteket, a Vasúti Nosztalgia Boltban ajándék vár. 

A kellemesen elfáradt gyermekeket és szülőket kétóránként induló vonatok viszik vissza a Nyugati pályaudvarra.

A rendezvény a Vasúttörténeti Parkot üzemeltető MÁV Nosztalgia Kft., a Dörmögő Dömötör és Pony/Warner–Lópici Produkciós és Reklámiroda közös produkciója. A "Sínház" előadásainak művészeti vezetője Jakab Zsolt szerző, zenész, előadóművész, a Mesehajó műsorvezetője. 

A jegyek ára: 1200 Ft/fő (vonatút oda-vissza, előadás, lokopark).

Program: Szeptember 

29. 100 Folk Celsius koncert

Október 

6. Tini Ninja Teknőcök koncert

13. Sicc színdarab

20. Herkules színdarab

27. Elektrocowboy koncert

November 

3. Elektrocowboy koncert

10. Herkules színdarab

17. Sicc színdarab

24. Tini Ninja Teknőcök koncert (R. I. Zs.)

Olvasson tovább: