hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Megjelent Bródy János legújabb lemeze
Kockázatok és mellékhatások

2001. 11. 25.

"Gyógyulásom után a műveimet, lemezeimet elkezdtem öszszegezni, hány szöveget, hány dalt írtam, s azt éreztem, valami még hiányzik. Talán egy lemez. Lett bennem egy nagy hiányérzet, amelyet csak ezek az új számok tudtak kitölteni. Az új dalaimmal szeretném megerősíteni azokat az embereket, akik hozzám hasonlóan gondolkodnak, akik ezekben az években szintén úgy érzik, hogy nem a békére, harmóniára való törekvés, hogy nem az emberek egymás iránti tisztelete érvényesül. Szabadságra születtünk, egy nagyobb szabású, boldogabb életre, mint amit élünk. Mintha ezek a gondolatok háttérbe szorultak volna a folyamatos hatalmi és megélhetési harcban, a mostani dalokban nincs meg ennek a magatartásnak, az életcélnak, a szellemiségnek a megerősítése. Csak szórakoztatni akar, de nem készül arra, hogy érzelmi, gondolati vagy szellemi támasztékot adjon az elbizonytalanodó millióknak."

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!