hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Harrisont megkövették

2001. 10. 28.
Pszichiáterek levélben kértek elnézést George Harrisontól amiatt, hogy két évvel ezelőtt egyik ápoltjuk súlyosan megsebesítette a Beatles volt gitárosát. Az orvosok egyúttal a késelőt is megkövették, mondván, nem jártak el megfelelő gondossággal ápolása során.

George Harrisont 1999 decemberében támadta meg egy késsel felfegyverzett ámokfutó 120 szobás londoni kastélyában. A zenészt tüdején érte az életveszélyes szúrás. A merénylő megtámadta Harrison feleségét, aki férje segítségére sietett. A bíróság ítélete szerint az elkövető, Michael Abram elmebeteg, aki a gondatlan kórházi kezelés miatt szabadult egy hónappal tette előtt az intézetből. A hatósági jelentés szerint az ápolóknak tudomásuk volt arról, hogy Adams közveszélyes őrült, mégis hazaengedték. Harrison felépült ugyan súlyos sérüléséből, azonban idén ismét veszélybe került az élete, miután tüdőrákot állapítottak meg nála, amelyet azóta megműtöttek.
(http://news.cnet.com/)

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!