hetilap

Hetek hetilap vásárlás
John Terry mindenkit becsapott
Az árulás

2010. 02. 04.
„Ha nem tudod, hol van a feleséged, akkor keresd először John Terrynél!” – ezt a rigmust az előző héten játszott Burnley–Chelsea mérkőzésen énekelgették a hazai csapat szurkolói azután, hogy kitudódott: a Chelsea ikonja, John Terry korábbi csapattársának, Wayne Bridge-nek a kedvesével folytatott viszonyt hónapokon keresztül. Az eset súlyosbító körülménye, hogy az egykori játékostárs egyben legjobb barátja is volt, ráadásul Terry nős, feleségétől két gyermeke született. A tavaly az „év angol apukájának” is megválasztott válogatott hátvéd mindenesetre most nagy öngólt rúgott, hiszen egyszerre kerülhet válságba házassága és válogatottbeli karrierje is.

„Nem érdekel John magánélete. A hétvégén, a Burnley ellen gólt lőtt, tegnap az edzésen jó volt, nekem meg csak ezt kell szem előtt tartanom" - fejtette ki szakmai elveit a londoni Chelsea FC edzője, Carlo Ancelotti. Az angol főváros „kékjei"-nek becézett csapat olasz trénere azt követően kezdett nem túl hosszú és nem túl mély filozófiai eszmefuttatásába, hogy az újságírók John Terry most kipattant botrányáról faggatták. A Chelsea valóságos kirakatemberének számító hátvéd helye és csapatkapitányi pozíciója gyakorlatilag „érinthetetlen" volt eddig mind a klubcsapatában, mind pedig az angol válogatottban. Sőt, Terry magánélete is piedesztálra lett emelve: 2008-ban őt választották az angol közéleti szereplők közül az év apukájának!

Személyes életének visszásságairól éppen ezt követően kezdtek sugdolózni, Terry pedig kétségbeesetten próbálta tisztára mosni magát. Az angol bíróságon még keresetet is benyújtott, hogy a mindenki hálószobájába belelátó angol bulvárlapok ne foglalkozhassanak házasságtörésével. Pechére a keresetet elutasították, így a sugdolózásokból címlapsztori lett: John Terry korábbi legjobb barátjának és csapattársának párjával, Vanessa Perroncellel 4 hónapon keresztül csalta feleségét. Nem mellesleg, Vanessa Terry feleségének is jó barátnője. Volt.

A történet valamikor 2003-ban kezdődhetett, amikor is a tehetséges balhátvéd, Wayne Bridge a Chelsea csapatába igazolt. Bridge a vele egykorú John Terryvel hamar jó kapcsolatba került a csapatban, a jó kapcsolat pedig később barátsággá vált. Kapcsolatuk olyan „legendás" eseményekig mélyült, mint a közös bevásárlások a Tescóban, vagy éppen a lóversenyeken való hatalmas összegek eltapsolása. Az angol sajtó szerint egy alkalommal több mint 10 millió forintnak megfelelő pénzt szórtak el együtt néhány óra alatt.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!