Kereső toggle

Botrányok a Real Madrid háza táján

Továbbítás emailben
Cikk nyomtatása

Lehet, hogy a Real Madrid csak citromdíjat nyer az idén. Egy hónappal ezelőtt a Spanyol Kupa fináléjában a Real Zaragoza hosszabbítás után 3–2-re verte a fővárosiakat, majd a Bajnokok Ligájától kényszerült búcsúzni a csapat, Monaco ellenében. A bajnokságban pedig hazai pályán az Osasunától kaptak hatalmas pofont (0–3), s emiatt visszacsúsztak a második helyre az FC Valencia mögé…

A Beckham-botrány és a sikertelenség okán egyre jobban elmérgesedik a helyzet a blancóknál. A keddi edzést az elkeseredett szurkolók többször megzavarták, és a kerítésre Ronaldóékat szidalmazó transzparenseket függesztettek ki, melyeken a sztárok erkölcstelen életmódját kritizálták. 

A rendzavarás a játékosokra rossz hatással volt. Michel Salgado, a csapatkapitány Raulra támadt, és ócsárolni kezdte, hogy nem csinál semmit. A gólerős játékos ezután lökdösődni kezdett a védővel, a többiek nagy nehezen választották szét őket. 

Az edzés további részében előbb Solarit rúgták le, majd Pavon lépett oda Figónak, aki sántikálva hagyta el a játékteret. Mindkettőjüknél sípcsontzúzódást állapítottak meg az orvosok. 

A botrányosra sikeredett tréning után az Atlético Madrid elleni szombati, idegenbeli bajnoki rangadóra készülve és a kedélyek lecsillapítása végett Jorge Valdano szerdától három napig a Murcia melletti világhír? La Mangára vitte a "galaktikusokat" edzőtáborba. A helyszínválasztás több mint bizarr, hiszen nemrég a Leicester City futballistái ezen a helyen keveredtek szexbotrányba. 

"Nyugodtak vagyunk, bár megértjük a drukkereket. Tesszük a dolgunkat, továbbra is esélyesek vagyunk a bajnoki aranyéremre. Harmincegy éves vagyok, tudom, mit kell tennem. Az pedig senkire sem tartozik, hogy mit csinálok a szabadidőmben" – szögezte le a brazil védő Roberto Carlos, akit Ronaldóval együtt, az egyre inkább bizonyítást nyerő félrelépései miatt a támadott Beckham állandó partitársának tart a spanyol bulvársajtó. 

Még rágondolni is rossz, hogy mi lesz akkor, ha ezek után az Atlético nyeri a rangadót. (VJ)

Olvasson tovább: