Kereső toggle

Beckham sem egy ma született bárány

Továbbítás emailben
Cikk nyomtatása

Nagyot változott a helyzet, azóta hogy II. Erzsébet királynő Brit Birodalom Érdemrenddel tüntette ki David Beckhamet, a Real Madrid megasztárját. Az indoklás szerint: a válogatott csapatkapitánya, David Beckham, a pályán és azon kívül is terjeszti a Brit Nemzetközösség jó hírét hallatlan népszerűségével; s példamutató életmódjával szolgált rá a címre: gondosan neveli két kisfiát, nem iszik, nem dohányzik, és nem szerepel a botránykrónikákban. David és Victoria Beckham Fotó: Reuters

Az elmúlt időszakban viszont egyre-másra jelentek meg cikkek a bulvársajtóban arról, hogy Beckham házassága megromlott, amióta Madridba szerződött. A pletykák beindulására az adott okot, hogy Victoria nem követte férjét Spanyolországba, mert tovább akarta építeni énekesi karrierjét Angliában, és a gyermekeivel is együtt kívánt maradni. A házaspár cáfolta ezeket az információkat. "Victoria a feleségem, akit nagyon szeretek, és aki mindig mellettem marad" – mondta akkoriban Beckham.

A Beckham házaspár most újra a média célpontjává vált, miután az egyik angol bulvárlapban olyan szexuális utalásokat tartalmazó szöveges üzenetek jelentek meg, melyeket állítólag David Beckham és jelenlegi asszisztense váltott egymással. A huszonhat éves Rebecca Loos Madridba szerződése óta dolgozik Beckhamnek.

A futballsztárt még szeptemberben lencsevégre is kapták, amint Rebecca Loost ölelgeti egy madridi szórakozóhelyen. Noha Becks nevetségesnek nevezte a vádakat, egyre több terhelő bizonyíték került napvilágra.

Beckham sofőrje és Rebecca bátyja is megerősítette a kapcsolat tényét, a brit teniszezőnek, Greg Rusedskinek a felesége pedig Victoriát tájékoztatta arról, hogy Rebecca Loos a sport más területeiről is gyűjti a skalpokat, mivel korábban már három ismert teniszezővel is viszonyt folytatott. 

A Sun, a Mirror és az Express nagy terjedelemben foglalkozott Rebeca Loos kicsapongó életmódjával, míg a Daily Mail sportkommentátora igen keményen bírálta a házaspárt: "Ez a tönkrement kapcsolat tökéletesen megtestesíti azt, ami olyan visszataszító a modern Angliában, Victoria és David Beckham megérdemlik egymás nyomorúságát." 

Max Clifford PR-gurunak a Channel 4 tévécsatornán elhangzott bejelentése is előre vetíti, hogy a botrány még tovább gyűrűzhet. Clifford szerint ugyanis egy-két héten belül a brit futballista újabb titkos szeretője leplezi majd le magát. 

Victoria kedden adott nyilatkozatában azonban kijelentette: nem fogja hagyni, hogy házasságát tönkretegyék a férjéről terjesztett pikáns pletykák. A Real Madrid sem ilyen jelleg? reklámra vágyott, amikor megvásárolta a zseniális játékost. A klub vezetése ezért a francia Alpokban pihenő nejéhez, valamint két fiához küldte Beckhamet, hogy rendezze az ügyet, és állítsa helyre a családi harmóniát. Az egyik legjobbját nélkülözni kényszerülő királyi klub ki is esett a Bajnokok Ligájából (erről részletesebben lásd fenti írásunkat). A híradások szerint viszont Becks sikerrel járt, mivel Victoria örömmel fogadta férjét. "Már sokkal nehezebb dolgokon is túljutottunk együtt, biztos vagyok benne, hogy ezen is túlleszünk valahogy" – jelentette ki az énekesnő.

Olvasson tovább: