Kereső toggle

Sípszó

Továbbítás emailben
Cikk nyomtatása

Fehér: fejelésért eltiltásA Benfica magyar légiósa, Fehér Miklós az Académica elleni mérkőzésükön egy szabálytalanságot követően lefejelte ellenfelét. Tettéért kiállították, és két meccsre szóló eltiltásra számíthat. "A korábbi rossz eredmények miatt túl nagy volt a nyomás az egész csapaton, így rajtam is. A bíró érvénytelenítette egy teljesen szabályos gólomat, és az egész meccsen keményen faragtak az ellenfél védői. Egyszerűen elvesztettem a fejemet" – nyilatkozta az eset után a 23 éves csatár, aki sajnálatát fejezte ki a a történtek miatt. A meccs végeredménye 1–1 lett.


Kisebb módosítások a Forma–1-ben

A sportág vezetői korábban a mezőny kiegyenlítődése érdekében mindenféle extrém szabálymódosítást terveztek a Forma–1-ben, ám a Nemzetközi Automobil Szövetség döntése értelmében csak kisebb változások lesznek. Például az eddigi hat helyett a legjobb nyolc versenyző kap pontot, illetve nem egy, hanem két időmérő kvalifikációt rendeznek a futamok előtt. Döntés született arról is, hogy 2006-tól teljes mértékben kizárják a dohánygyárakat a szponzorok közül.


Holyfield ringbe lép az IBF-övértEvander Holyfield december 14-én az ugyancsak amerikai Chris Byrd ellen mérkőzik a Nemzetközi Bokszföderáció megüresedett nehézsúlyú világbajnoki trónjáért. Az összecsapásra az egyesült államokbeli Atlantic Cityben kerül sor. Az IBF bajnoki övéről szeptember elején mondott le a brit Lennox Lewis, aki legközelebb az ukrán Vitalij Klicskóval szemben próbálja megvédeni a Boksz Világtanács (WBC) címét.

Olvasson tovább: