hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Fizet a Fradi
Szigorú szankciók

2002. 09. 15.
Megbüntették a Ferencvárost, az MTK elleni mérkőzésen történt rendbontások miatt. A Magyar Labdarúgó Liga elmarasztalta a klubot a rendezői hiányosságokért, ezért az FTC Labdarúgó és Sport Kft.-nek 250 ezer forintos büntetést kell fizetnie, ezen kívül saját költségén MLSZ-ellenőrt kell biztosítania a soron következő két hazai mérkőzésre. Szintén a mérkőzésen történtek miatt a fegyelmi bizottság elrendelte, hogy az elkövetkező öt hazai mérkőzésen le kell zárni az Üllői úti stadion 16-os szektorát. A mérkőzésen kiállított Dragóner Attila négy bajnoki mérkőzésen nem léphet pályára.

Habár a hétvégi, Újpest elleni rangadó sem ígérkezik könny? esetnek (biztonsági szempontból sem), a Ferencváros labdarúgói már a török Kocaelispor elleni kupamérkőzésre is javában készülnek. Hikmet Karaman, a török csapat edzője a helyszínen tekintette meg a Fradi MTK elleni összecsapását, és kilátogat a hétvégi, Megyeri úti mérkőzésre is. Karaman a látottak alapján úgy vélte, az UEFA-kupa második körébe nagyobb eséllyel kerülhet a magyar csapat, mivel jobb, játékosai képzettebbek, és sokkal harcosabbak is. A török tréner abban reménykedik, hogy míg a Ferencvárost az esélyesség terhe nyomja majd, addig csapata felszabadultan léphet pályára, hiszen a komplett kezdőcsapat távozott a nyáron, helyüket saját nevelés? játékosokkal töltötték fel.

"Senki nem várja tőlünk, hogy továbbjussunk, ezért nincs rajtunk lelki teher. 

Számunkra már az is óriási siker, hogy elindulhatunk az UEFA-kupában, de természetesen nem adjuk könnyen a bőrünket, a Fradinak nagyon nehéz dolga lesz ellenünk" – ígérte Karaman a Ferencváros internetes oldalán.

Mindenesetre biztató lehet a zöld-fehérek számára, hogy amíg a Fradi itthon a bajnoki címért küzd, addig a Kocaelispo a török bajnokság negyedik fordulója után utolsó, úgy, hogy idén valamennyi mérkőzését elvesztette. (Hetek)

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!