Kereső toggle

Azt mondták

Továbbítás emailben
Cikk nyomtatása

„Hosszan imádkoztam, és magamba néztem, és úgy döntöttem, felfüggesztem a kampányomat” – jelentette be az amerikai Herman Cain, aki eddig a republikánus párt elnökjelölti posztjára pályázott. A politikus szerint a családja nem tudta elviselni a média „hamis vádjait”.

„Ez az elmúlt 20 év legsúlyosabb sajtószabadságot sértő cselekedete volt” – véli Lomnici Zoltán, miután kimaszkolást alkalmazva tüntették el a Legfelsbb Bíróság egykori elnökét a Duna TV és az MTV híradójában. Névtelen források szerint az ügy hátterében személyes bosszú állhat.

„Ezzel a díjjal pedig megersítést nyert a hitem abban, hogy érdemes tovább dolgoznom, dolgoznunk Magyarország jó hírnevének ersítésén a világban” –Űnyilatkozta a „2011. Év Vállalkozója” díj átvételekor Balogh Levente, a Szentkirályi Ásványvíz Kft. tulajdonosa.

„Iskolák és kórházak zárhatnak be jövre tömegesen.” A Fvárosi KözgyŐlés MSZP-frakciójának vezetje, Horváth Csaba a jöv évi költségvetést értékelve azt mondta, hogy az eddig is csdközelben lév önkormányzatok most valóban csdbe jutnak.