Kereső toggle

Azt mondták

Továbbítás emailben
Cikk nyomtatása

„Mindig túlságosan szenvedélyes vagyok, ha politikáról vagy sportról van szó” – mondta Hank Williams Jr. zenész, miután a Fox News Channel meghívott vendégeként botrányt kavarva az Egyesült Államok elnökét egy hasonlatban Adolf Hitlerrel hozta párhuzamba.

„Ez a növekedésélénkítő politika megbukott, ezért feltételezem, hogy személyi következményei lesznek” – mondta Bod Péter Ákos egyetemi tanár, volt jegybankelnök a kormányzati intézkedésekről egy európai kereskedelmi kamarák által szervezett találkozón.

„A patriotizmus csak a jegylyukasztás a villamoson” – Robert Makowicz lengyel újságíró, kritikus így méltatta Jaroslaw Kaczynski miniszterelnök-jelölt hazafias kampányát a Bajnokok Reggelije című tévéadás élő műsorában.

„Az az 1,7 millió nő, aki állással rendelkezik, a válság idején annak is örül, hogy van munkája. Emiatt elismerésre méltó teljesítmény, ha egy munkahely kiemelt figyelmet fordít a női munkavállalók igényeire” – közölte az Északdunántúli Vízmű Zrt. hétfőn az MTI-vel, mután megkapta a Legjobb Női Munkahely címet.