Kereső toggle

Azt mondták

Továbbítás emailben
Cikk nyomtatása

„Mostantól véleményportálként folytatjuk, mindenféle-fajta megmondással” – írta a Hírszerző. A HVG kiadója még tavaly májusban vásárolta meg a Hirszerzo.hu oldalt. A mostani főszerkesztő- és profilváltással saját hírportálját kívánja erősíteni.

„A történelem legnagyobb szlovákiai várfelújítása” – szólt Daniel Krajcer szlovák kulturális miniszter a 3,75 millió eurós és közmunka-támogatású várprojektről. A várak felújításában a munkaügyi központok által kiközvetített állástalanok is részt vesznek, terv szerint több százan.

„Egy évi munkámat tették most igazságtalanul tönkre” – nyilatkozta Risztov Éva, miután az úszó-vb 10 km-es versenyén féltávnál kiállították. A sokszoros vb- és Eb-érmes, a közelmúltban új országos csúcsot is felállító úszónő elmondása szerint a mellette úszó versenyző megjátszotta, hogy visszahúzták.

„Elismerem, hogy a nyilvánosságra hozott ügynöki múltam igaz (…), ezennel kívánok minden érintettől őszinte elnézést és bocsánatot kérni” – adott ki nyilatkozatot Simon Károly, egykori válogatott vitorlázó, aki Balatonfüred polgármestere volt 1990-től, majd lemondott díszpolgári címéről.