Kereső toggle

Azt mondták

Továbbítás emailben
Cikk nyomtatása

„A fiatalokat ösztönözni kell, hogy az egészségügyben vállaljanak munkát” – szólalt fel John Dalli biztos az EU-tagállamok egészségügyi minisztereinek tanácskozásán tartott sajtótájékoztatón, ugyanis az EU-ban komoly gondot okozhat az orvoshiány.

„Egy pünkösdi királyságot igyekszik alátámasztani” – mondta Dorosz Dávid LMP-tag a húsvéti alkotmánynak nevezett kormánypárti alkotmánytervezetről.

„A Fidesz által az elmúlt időszakban folytatott »elnyomó társadalompolitika« és az azt kiegészítő büntetőpolitika az alaptörvény tervezetében is megjelenik” – tette hozzá. „Megdolgoztam a pénzemért” – milliókat, béren kívüli juttatásokat, 13. és 14. havi illetményt is kapott a szocialista kormányok idején az Állami Számvevőszéktől Nyikos László, jelenleg jobbikos képviselő, aki, ha kell, odaáll egy esetleges, a megbízásait firtató vizsgálat elé.

„Mégsem emelkedett a kenyér ára, noha a pékek drágábban jutnak a liszthez” – nyilatkozták kereskedők. Az Országos Kereskedelmi Szövetség főtitkára, Vámos György viszont rossz üzenetnek tartja, ha a pékek előrevetítik az árak emelkedését, mert ezzel nyomást akarnak gyakorolni a piacra. Ezt feleslegesen teszik, hiszen a piac diktál.