Kereső toggle

Azt mondták

Továbbítás emailben
Cikk nyomtatása

„Az embereknek nagyon elegük van abból, hogy a választási kampányban elszámoltatásról volt szó, és az elmúlt nyolc év bűneiért egyedül Budaházy Györgyöt teszik felelőssé” –Űjelentette ki Morvai Krisztina a Magyar Televízió egyik műsorában.

„Támogatás híján nemcsak a magyar filmipar indult sorvadásnak, hanem a teljes nemzeti mozgóképkultúra…” –Űolvasta fel Báron György filmkritikus a Magyar Filmművész Szövetség által hétfôn közzétett nyilatkozatot, miközben vegyes fogadtatás övezi Andrew Vajna filmes kormánybiztosi kinevezését.

„Olimpiai bajnok akarok lenni, ezt sosem tévesztem szem elől” –Űnyilatkozta egy korábbi interjúban a junior világbajnok győztes kardvívó, Iliász Nikolász, akit múlt pénteken 2010 legjobb junior sportolójának választottak. A nőknél ugyanezt a címet a cselgáncsozó Joó Abigél kapta.

„Őszintén azt gondoltuk, hogy nem lehet ő, lehetetlennek tűnt” –Űmondta el az Adam Potter megsegítésére érkezett mentőhelikopter legénységének egyik tagja. A 35 éves brit hegymászó csodával határos módon úszta meg a 300 méteres zuhanást egy skót hegy keleti, majdnem függőleges oldalán.