Kereső toggle

Azt mondták

Továbbítás emailben
Cikk nyomtatása

„Abszolút nem visel meg, hogy nem vagyok képernyőn. 62 éves vagyok, ez a pálya eddig tartott” – jelentette ki Vágó István 35 évnyi televíziózás után, és életében elôször kimondta: soha többé nem fog a képernyôn szerepelni.

„Meg kell változtatni a magyar médiatörvényt, mert az nincs összhangban a médiaszabadság európai alapelveivel” – vélekedett keddi strasbourgi sajtótájékoztatóján Martin Schulz, az Európai Parlament (EP) szocialista frakciójának német vezetôje.

„Senkit sem kértünk, hogy beleártsa magát az ország ügyeibe” – mondta a görög kormány szóvivôje, miután feszült lett a kapcsolat Görögország és az IMF-EB-EKB trojka között azután, hogy a pénzügyi összeomlás szélére került országnak hitelezôk azzal a követeléssel álltak elô, hogy jelentôsen növelje privatizációból származó bevételét Athén.

„Figyelmeztetem a kollégáimat, hogy a magyarokkal nem kevésbé veszélyes dolgozni, mint az oroszokkal, mert még náluk is jobban lopnak” – fakadt ki Andrej Koncsalovszkij, a Diótörô című filmet 2007-ben Magyarországon forgató világhírű rendezô egy interjúban.