Kereső toggle

Azt mondták

Továbbítás emailben
Cikk nyomtatása

„A változást a vezetésnek kell elkezdeni, és mi igazán példaértékűű vezetôk leszünk” – ezt Andrew Cuomo, New York új kormányzója mondta, miután bejelentette, hogy 5 százalékkal csökkenti saját, 179 ezer dolláros fizetését.

„Ha Franciaország és Olaszország után a magyar kormány is kinyitja az internetes cenzúra szelencéjét, az egész Európai Uniónak oka lesz a félelemre” – magyarázta Kovács Vince, a blackout4hungary  szóvivője. A weboldal szerdán sötét képernyővel várta a netezôket.

A rendôrség felkészült az EU soros elnökségével összefüggô közlekedésrendészeti feladatok végrehajtására– közölte Makula György, az ORFK szóvivője. Hatvan vadonatúj motorkerékpárt, ötven konvoj felvezetésére szolgáló autót vesz a rendőrség. Az államfőket luxuslimuzinokon szállítják majd, melyeket szponzorok kölcsönöznek.

Louisiana államban nagyjából ötszáz madártetemet találtak. Az állatok pusztulása megmagyarázhatatlan – közölték helyi tisztségviselők. Feltételezik  – mivel az állatokon külsérelmi nyomok láthatók –, hogy villámcsapás vagy magaslégköri jégverés érhette őket. Mások szilveszteri tűzijátékokat gyanítanak a tömeges pusztulás mögött.