Kereső toggle

Azt mondták

Továbbítás emailben
Cikk nyomtatása

„Ez lenne a világ első ilyen berendezése” –Űmondta el dr. Horváth Ákos, az Akadémia KFKI Atomenergia Kutatóintézet Anyagszerkezeti Laboratóriumának vezetője, mivel egy új típusú kísérleti reaktor kifejlesztésében Magyarország is részt vesz.

Az antiszemitizmus ôrületté, ragályos betegséggé fajult, egyre jobban terjed, és ha nem teszünk ellene most, több mint hatvan év után sem, akkor még tovább terjed a világon –Űmondta Israel Meir Lau, Izrael volt országos fôrabbija kedden Budapesten a Dohány utcai zsinagóga elôtti, zsúfolásig telt téren.

„Nem tudom, hogy kedves biztatásként foghatom-e fel, de jelenleg csupán ez áll közöttem és egy Harley Davidson között” –Űvette át az elismerés rangjára rámutatva a legjobb színész díját a vasárnapi Golden Globe- díjátadón Colin Firth A király beszédében nyújtott alakításáért.

„A lengyel elnök elleni merénylet hipotézise ma hihetôbb, mint valaha” –Űmondta a néhai lengyel elnök veje, Marcin Dubie-
niecki a PAP hírügynökségnek. Lech Kaczynski családja hétfôn ismét azzal a feltevéssel állt elô, hogy Moszkva által ösztönzött merénylet okozta az elnöki küldöttséget szállító repülôgép lezuhanását.