Kereső toggle

Azt mondták

Továbbítás emailben
Cikk nyomtatása

„Írország egy bajba jutott barát. És mi készek vagyunk segíteni neki” – mondta George Osborne brit pénzügyminiszter, miután kiderült, hogy az Európai Unió hajlandó pénzügyi segítséget nyújtani a „kelta tigris”-nek.

„Gondolunk rátok, és imádkozunk értetek” – mondta Hillary Clinton amerikai külügyminiszter, miután tovább emelkedett a hétfô esti kambodzsai ünnepségen kitört pánik következtében meghaltak száma: a tolongásban 378 ember vesztette életét, 755-en pedig megsebesültek.

„Jelenleg mintegy hétezer hektárt borít belvíz Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, az elöntött területek nagysága a csapadékos időjárás miatt tovább emelkedhet” – közölte Bodnár Gáspár, a Felsô-Tisza-vidéki Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság vezetôje.

„Valójában különc milliárdosra van szükségünk” – írta a Washingtoni Állami Egyetem professzora, Dirk Schulze-Makuch  és szerzôtársa a Journal of Cosmology című lapban megjelent cikkükben. 60 év körüli embereket kellenne a Marsra küldeni, hiszen az ottani lét csökkenti a résztvevôk élethosszát a káros sugárzások miatt.