Kereső toggle

Azt mondták

Továbbítás emailben
Cikk nyomtatása

„Remélem, hogy ez a támogatás enyhülést nyújthat azoknak az embereknek, akiket érintett ez a tragédia” – mondta Soros György, aki 1 millió dollárt ajánl fel az iszapömlés áldozatainak megsegítésére.

„A kínai megoldásnak van elrettentő hatása.” Indonézia legfelsőbb bírája, Mohammad Mahfud így indokolta, hogy miért kellene hazájában is bevezetni azt a kínai módszert, mely szerint a korrupt politikusokat ténylegesen ki is végzik bűntetteikért.

„Az igazság az, hogy az értéktárgyaknak a fele nem került vissza jogos tulajdonosához” – mondta Wesley A. Fisher, a Németországgal szembeni zsidó követeléseket intéző szervezet kutatási igazgatója arra reagálva, hogy egy online adatbázisban kikereshetők a náci megszállás idején Franciaországból és Belgiumból zsákmányolt műkincsek.

„A napnál világosabb, hogy Gyurcsány Ferenccel szemben is el kell rendelni a nyomozást, és meg kell állapítani a felelősségét” – közölte Balsai István, a 2006. őszi rendőri intézkedéseket vizsgáló miniszterelnöki megbízott. Az eddig áttekintett tények és a várható bizonyítékok szerinte törvényes alapot adnak a nyomozás elrendeléséhez.