Kereső toggle

Azt mondták

Továbbítás emailben
Cikk nyomtatása

„Egy teljesen új, eddig nem gyakori bűncselekményfajta közeledik Magyarország felé Észak-Európa felől” – mondta kedden Pintér Sándor, belügyminiszter egy értekezleten Budapesten, hozzátéve, hogy a jelzést az Europoltól kapták.

„Ideje lapoznunk” – mondta Barack Obama az iraki kivonulásról. Kedden az utolsó harcoló amerikai egység is elhagyta az országot, de még mindig maradt mintegy ötvenezer tanácsadó, akiket várhatóan 2011 végéig vonnak majd ki.

„A 2011-es soros magyar EU-elnökség idején lesz lehetőség magyar szempontok megjelenítésére is, bár az igazi magyar érdeket az elnökségi feladatok korrekt végrehajtása jelenti” – mondta Martonyi János külügyminiszter a külképviselet-vezetői értekezlet nyilvános részét lezáró összegzésében kedden.

„Riót ezentúl nem csak a Megváltó Krisztus szobráról vagy a Cukorsüveg-hegyről fogják ismerni” – közölte Luiz Barreto brazil turisztikai miniszter, miután megnyitják a nyomornegyedeket a turisták előtt. Elsőként a kegyetlen drogbandáktól megtisztított riói Santa Marta nyomornegyed kapcsolódott be a programba.