Kereső toggle

Azt mondták

Továbbítás emailben
Cikk nyomtatása

„Találkoztam velük, beszélgettünk az életről, aztán énekeltünk, nem karaokét, igazi dalokat.” Ezt maga Vlagyimir Putyin mondta el ukrajnai látogatásán orosz riportereknek, miután együtt énekelt az orosz kormányfő az Egyesült Államokból kitoloncolt orosz kémekkel.

„Nem fogunk minden terroristát külön-külön üldözőbe venni, hanem úgy tekintjük, hogy jogos célba venni bármely épületet, amely a libanoni államé, ha a Hezbollah Tel Avivot támadja” – mondta Ehud Barak védelmi miniszter a The Washington Postnak.

„Még az idén énekelek, aztán már nem tervezem, hogy folytatom.” A Megasztárban feltűnt Szabó Eszter abbahagyja az éneklést, egy vidéki televízióban kapott ugyanis műsorvezetési lehetőséget.

„Franciaország háborúban áll az al-Kaidával, ezért növeli az észak-afrikai régió katonai támogatását” – jelentette ki Francois Fillon francia miniszterelnök az Europe 1 rádiónak, miután Nicolas Sarkozy elnök hétfőn megerősítette, hogy a terrorszervezet kivégezte francia származású túszát, a 78 éves Michel Germaneau-t.