Kereső toggle

Azt mondták

Továbbítás emailben
Cikk nyomtatása

„A csomaggal, amit adtak nekünk, időt vásároltunk" - nyilatkozta Bajnai Gordon a New York Timesnak. Az interjúban kifejtette, hogy tapasztalatai alapján az euró megtartotta vonz-erejét a feltörekvô európai országok számára.

„A rablóknak Veszprémvarsánynál vesztették nyomát a rendőrök" - közölte Kálmán Gabriella, a rendôr-fôkapitányság sajtóügyeletese. Mintegy negyven kilométeren át üldözték a rendôrök azt az autót, amellyel a Gyôrött megszerzett, több millió forintot tartalmazó bankautomatát szállították a tolvajok; végül a bűnözôk elmenekültek.

„Véleményem szerint ma a küzdelem arról szól, hogy meg tudjuk-e menteni Amerikát." - mondta a republikánus Newt Gingrich, a washingtoni képviselôház egykori elnöke a hétvégén Washingtonban megrendezett éves Konzervatív Politikai Akció Konferencián, melynek témája az Obama-kormány volt.

„Ha pedig a gyereket az iskolában éri kudarc, akkor ez lesz a terepe a bosszújának" - véli Aáry-Tamás Lajos ombudsman, aki szerint nagy jelentôsége van annak, hogy mik a játékszabályok az iskolában, s véleménye szerint jogszabályokkal vagy detektoros kapukkal nem lehet megállítani az ámokfutókat.