Kereső toggle

Azt mondták

Továbbítás emailben
Cikk nyomtatása

Szerencsére a szakadás nem a kép középpontját érte - nyilatkozta a New York-i Metropolitan Museum szóvivője, miután Picasso egyik híres festményének véletlenül nekizuhant egy egyensúlyát vesztett látogató. A színész című, 1904-1905 telén készült Picasso-mű jobb alsó sarkában 15 centiméteres hasadás keletkezett, és restaurálni kell.

Az egyik szemem sír, a másik nevet. Az AB egy rosszul megfogalmazott, nehezen végrehajtható törvényt semmisített meg, ez jó hír. Az értékalapú vagyonadó azonban a világon mindenhol az egyik legmodernebb, alapvető közteherviselési forma... - értékelte a  fejleményeket  Erdős Gabriella, a Pricewaterhouse-Coopers cégtársa, miután mégsem kell adót fizetni a lakóingatlanok után, az Alkotmánybíróság ugyanis kedden visszamenőleges hatállyal megsemmisítette a 0,25 és 0,5 százalék közötti adóteherről szóló szabályokat.

Segíteni nem fogjuk, gátolni nem tudjuk őket - összegezte a véleményeket egy MSZP-s, és kifejtette: nem örülnek szocialista körökben annak, hogy az MDF és az SZDSZ összefogott, de félni nem félnek a két párt együttműködésétől.