Kereső toggle

A hét eseményei

Továbbítás emailben
Cikk nyomtatása

Milliárdos zsaruk
A nyereményből 43 millió lőszert vehetnének

Minden idők hatodik legnagyobb magyar lottónyereményét, amely 2 milliárd 189 millió forintot jelent a nyertesnek,
a budaörsi rendőrkapitányság szerencsés munkatársai nyerték. Lapértesülések szerint a nyeremény átvételét követően az eredményesen lottózó rendőrök zöme elhagyja a testületet. Szeptember elején jelentette be Bajnai Gordon miniszterelnök tízpontos Rend és Biztonság című programját, amely alapján a rendőrség jövőre 20 milliárd forinttal gazdálkodhat, több pénzből, mint az idén, vagyis a rendőrség jövő évi költségvetésének nagyjából egy százalékával lettek a lottónyertesek gazdagabbak.

Az elnyűhetetlen
Barbra Streisand ismét az élen

Barbra Streisand The Love is the Answer című új albumával nemcsak az amerikai, hanem vasárnap már a brit pop toplistát is vezette. A 67 éves színész-énekesnő – hatodik albumával – 2002 óta most először került az élre Nagy-Britanniában. Az Egyesült Államokban ő az első előadóművész, aki öt egymást követő évtizedben felverekedte magát a toplisták élére. „Szeretném megosztani az örömömet rajongóimmal és barátaimmal, akik lehetővé tették ezt a megbecsülést. Meglepetésként ért a siker. Ez minőségi zene, a dalok nagy zeneszerzők csodálatos alkotásai” – nyilatkozta az énekesnő, aki bevallotta, hogy kezdetben azt gondolta, lemeze már kívül esik a divaton. Az Oscar-díjas művésznő egyébként az utóbbi 23 évben több millió dollárt adományozott jótékonysági célokra.

Happy birthday
A Marks & Spencer 125 éves

Az idén ünnepli 125 éves fennállását az angol Marks & Spencer. A minőségéről és megbízhatóságáról ismert cég nem véletlenül érte el a nem mindennapi kort, amit meg is kíván hálálni a vásárlóközönségnek. A márka október 25-éig jubileumi akcióval lepi meg a vásárlókat. Az elmúlt 17 évben a magyar piacon is megismerték és megkedvelték a komoly tradícióval rendelkező angol cég sokoldalú kollekcióját. Népszerűségét jól mutatja, hogy a nagyobb bevásárlóközpontokban jelen van, s novemberben az üzleteik sorát a Budai Skála helyén
nyíló ALLEE bővíti majd, ahol 1300 m2-es területen a legnagyobb hazai
Marks & Spencer üzlet nyílik.