Kereső toggle

Azt mondták

Továbbítás emailben
Cikk nyomtatása

„Ha a palesztinok készek lesznek elismerni Izraelt mint zsidó államot, mi is készen állunk majd a végső megállapodásra."
Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök vasárnap a Bar-Ilan Egyetemen tartott külpolitikai vonatkozású beszédében felkérte a palesztin vezetőket, hogy kezdjék újra a közel-keleti béketárgyalásokat.

„Olyan volt, mintha az Armageddon jött volna el" - így jellemezte Jane Wiggins amatőr fotós azt a felhőképződményt, amit Des Moines városában, Iowa államban fényképezett le 11. emeleti irodája ablakából. A fenyegető színű, valószínűtlenül alacsonyan elhelyezkedő, átláthatatlanul sűrű felhő negyedóra után szétfoszlott.

„Nem üvegeket törtök, a zsarnokságot töritek meg" - biztatta híveit Mir Hoszein Muszavi iráni elnökjelölt, akinek hívei az interneten tartják a kapcsolatot egymással, miközben a hatóságok leállították az sms-szolgáltatást Teheránban, és számos oldal elérését blokkolják.

„Itt az A330-as kapitánya. Tűz a pilótafülkében."
Egy ausztrál Jetstar repülő kényszerleszállást hajtott végre a Guam-szigeten csütörtökön, miután tűz ütött ki a pilótafülkében. Az Airbus A330-200 Japánból Ausztráliába tartott. Az Airbus fedélzetén 203, főleg japán utas tartózkodott.