Kereső toggle

Azt mondták

Továbbítás emailben
Cikk nyomtatása

Magyarország nem tervezi, hogy szervezett formában fogadjon be iraki menekülteket - mondta Horváthné Fekszi Márta külügyi államtitkár.

„Az USA nem fog együttműködni palesztin nemzeti egységkormánnyal, ha annak tagja, a Hamasz nem ismeri el Izrael állam létjogosultságát" - jelentette ki Hillary Clinton, az Egyesült Államok külügyminisztere közel-keleti útján Jeruzsálemben.

„Egy évtizedes adósság egy alkotmánymódosítás nélkül nem megoldható probléma, ezért fel kell állítani a gyűlöletkeltő véleménynyilvánítás alkotmányos korlátait" - mondta a gyűlöletbeszéd büntethetősége érdekében tervezett alkotmánymódosításról szóló megbeszélés után Draskovics Tibor igazságügyi és rendészeti miniszter.

„A dolgozóknak és az épületben tartózkodó látogatóknak sikerült időben kimenekülniük, mert az épület összeomlására egyre erősödő morajlás figyelmeztetett" - mondta Stefan Neuhoff, a kölni tűzoltóság igazgatója, miután több száz éves dokumentumok, pótolhatatlan kiadványok mentek tönkre, amikor összeomlott a városi levéltár épülete. A ház alatt metróalagutat fúrtak, valószínűleg ez okozta a katasztrófát. A tűzoltók kilenc embert keresnek.