hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Ground Zero

2003. 09. 15.
"Kiváltság volt a számomra, hogy a Ground Zero körzetében szabadon fényképezhettem" – állítja Joel Meyerowitz amerikai fotóművész: Meyerowitz az egyetlen, akinek a New York-i hatóságok engedélyezték, hogy korlátozás nélkül dolgozhasson a World Trade Center lerombolt tornyai között (a helyszín hónapokon keresztül bűnügyi zár alatt állt, így tilos volt a rendőröket és a mentési munkálatokat fényképezni.)

A megdöbbentő fotók azóta bejárták a világot. Több mint hatvan ország után most Magyarországra is elérkeztek. A Szeptember 11. után: képek a Ground Zero-ból cím? tárlat a Magyar Fotográfusok Háza Mai Manó Galériájában tekinthető meg. (Budapest, VI. ker. Nagymező u. 20.)

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!