hetilap

Hetek hetilap vásárlás
A gyermeke réme

2002. 11. 25.
Hetek-összeállítás

Michael Jackson beismerte, hogy "rettenetes hibát" követett el, amikor hathónapos kisfiát a berlini Aldon luxusszálloda negyedik emeleti ablakából kilógatva mutatta meg rajongóinak – jelentette a CNN amerikai hírcsatorna. 



Michael Jackson. Szörny Rt élőben Fotó: Reuters

Prince Michael 2, a világhír? énekes harmadik, és egyben legkisebb fia szerencsésen túlélte az ég és föld között eltöltött rövid időszakot. Miután több televíziónézőt sokkolt az eset, kedden Jackson nyilvánosan beismerte hibáját. "A pillanat heve elragadott. Gyermekeim életét szándékosan soha sem sodornám veszélybe" – szabadkozott az énekes.

A Reuters hírügynökség jelentése szerint a sztár egy fehér műtősmaszkot viselve érkezett a helyszínre Berlinben, amelyet később levett. Jackson piros ingben integetett a tömegnek, majd felment a negyedik emeletre, és fél kézzel kilógatta fiát az ablakon. A szálloda előtt összegyűlt tömeg ujjongott, de Jackson hamar visszavonult lakosztályába. A biztonsági emberek több rajongót is elfogtak, akik bejutottak a szállodába.

Prince Michael 2-ről keveset tudni. A People magazin értesülései szerint hathónapos, az édesanyát azonban nem ismerni. Az énekesnek előző feleségétől, Debbie Rowe-tól is van két gyermeke: egy ötéves fiú, akinek szintén Prince Michael a neve, és egy négyéves kislány, Paris. Jackson 1999-ben vált el előző feleségétől. 

Jackson Berlinbe pihenni ment, miután Kaliforniában kellett egy bírósági tárgyaláson megjelennie. Huszonegymillió dollárt követelnek tőle–ezúttal nem pedofília a vád, csak egy koncertügynökség perli, amiért több már megszervezett fellépést előzetes bejelentés nélkül lemondott. Ezen a tárgyaláson megdöbbenést keltett, amikor az arcát fedő maszkot levéve láthatóvá váltak az elmúlt évek sebészi beavatkozásainak következményei. A popsztár orrát plasztikai sebészek véleménye szerint csupán egy m?anyag protézis tartja már egyben.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!