Kereső toggle

Justin Bieber ma már bánja, hogy nem várt a szexszel a házasságig

A feleségével indított videosorozatban vallott erről a popsztár

Kulifai Máté 2020.05.18. 22:01
Továbbítás emailben
Cikk nyomtatása

Ha Justin Bieber visszamehetne az időben, egy dolgot mindenképp másképp csinálna. A 26 éves énekes a rázós múltjáról a Facebook Watch-on futó The Biebers on Watch sorozatában beszélt, amit a feleségével - Hailey Baldwinnal indítottak. Ezúttal a szexuális élet volt a téma.

"Ha visszamehetnék, és megóvhatnám magamat néhány múltbeli sérelmemtől, amin keresztül mentem, akkor valószínűleg megtartóztattam volna magamat a házasságig" - fogalmazott a popsztár a videóban. Hozzátette, lehet hogy ez "őrülten" hangzik, de úgy hiszi, hogy a házasság előtti szexuális élet nagyon meg tudja bonyolítani a kapcsolatokat. 

Korábban írtunk arról, hogy Justin Bieber a feleségével egy videósorozatot indított, amelyben a bibliai házasságot népszerűsítik.

"A szex eléggé össze tudja zavarni a dolgokat, amikor együtt vagy valakivel. Átéltem, egyszerűen ez az igazság" - fogalmazott. "Valószínűleg most már megtartóztattam volna magamat a házasságig" - tette hozzá. 

A 23 éves Baldwin ugyanakkor azt mondja, nem tudja, hogy tisztasági fogadalmat tett volna a nagy "igen" kimondásáig, de teljesen megérti a férjének az álláspontját. "Teljesen egyetértek abban, hogy a testi kapcsolat sok mindent össze tud kuszálni."

Bieber és Baldwin 2018-ban jegyezték el egymást, 2019 szeptemberében keltek egybe a barátok és család jelenlétében.

(A nyitókép forrása: Facebook/Justin Bieber)

(FoxNews)

Megosztaná véleményét másokkal is? A Facebook oldalunkon megteheti: 

---

Nem akar kimozdulni, de a Hetekről sem mondana le? Vegye meg az aktuális lapszámot a digitalstand.hu/hetek oldalon, vagy fizessen elő akciósan a nyomtatott hetilapra vagy a digitális formátumra a hetek.hu/elofizetes oldalon.