Kereső toggle

Fiatalítás? Logót változtatott a Jobbik

Kettős kereszt helyett hashtag?

Nyírő Márk 2020.05.19. 17:28
Továbbítás emailben
Cikk nyomtatása

A néppártosodás útján a Jobbik Magyarországért Mozgalom lecserélte 2006 óta használt, az országalmára hajazó jelképét, egy modernebb, a mai social media világában jobban eladható, már-már újhullámos logóra.

A Jobbik így a mai nap folyamán minden platformján lecserélte korábbi logóját, ahogy a facebook oldaluk is új borítót kapott, az eddig ridegebb „zakósnyakkendős” Jakab Pétert egy lazább, mosolygós, „egyszálfehéringes” Jakab Péterre cserélték.

Az új logó akár tekinthető egyfajta 2022-es országgyűlési választásra való ráfordulásnak is, nem mellesleg a 2018-as bukás óta jelentősen átalakuló pártból az elmúlt három hónap során nem volt különösebb távozó -legutóbb Bencsik János hagyta ott a pártot, ahogy ő fogalmazott „erkölcstelen és önpusztító politikája” miatt-, ami arra enged következtetni, hogy Jakab és csapata sikerrel kényszerítette ki a néppártosodást a Jobbikon belül.

Megosztaná a véleményét másokkal is? A Facebook oldalunkon megteheti: 

---

Nem akar kimozdulni, de a Hetekről sem mondana le? Vegye meg az aktuális lapszámot a digitalstand.hu/hetek oldalon, vagy fizessen elő akciósan a nyomtatott hetilapra vagy a digitális formátumra a hetek.hu/elofizetes oldalon.