hetilap

Hetek hetilap vásárlás
A nő helye - Könyvajánló

2009. 12. 24.
Albert Györgyi szeretett beszélgetni, ami újságíró és riporter esetében nem hátrány, egyébként pedig nem is olyan egyszerű. Van a beszélgetésnek egy titka, amit kevesen ismernek: nemcsak beszélni kell tudni, hanem figyelni is. Albert Györgyiről az interjúalanyai is állítják, hogy ismerte ezt a titkot, azért is hagyták, hogy kérdezgesse őket, mert úgy érezték, kiváncsi a válaszukra, és van is türelme végighallgatni.

Jelen kötet esetében kizárólag hölgyekkel beszélgetett, és neki köszönhetően megismerhettünk közülük olyanokat is, akik nem számítanak a kitárulkozós személyiségek közé, és azokat is új oldalukról ismerhettük meg, akik nagyon is kitárulkozósnak számítanak.

A most megjelent interjúkötet szereplőivel az ATV stúdiójában beszélgetett. Két évig ment a nő helye című műsor, amely méltó keretet biztosított a találkozásokhoz, így több mint ötven hölgy életébe, gondolataiba nyertek betekintést a nézők. Közülük válogattak a szerkesztők, ami nem volt egyszerű feladat. Végül az lett a döntő szempont, hogy az élet minden területéről kerüljön bele egy interjúalany, minél teljesebb képet adjanak a női társadalom képviselőinek életéről. A sajtótájékoztatón megjelent Pécsi Ildikó színművésznő, Jánosi Katalin, Nagy Imre unokája, Temesvári Andrea teniszezőnő, Medveczky Ilona táncosnő és Szily Nóra műsorvezető. Mindegyikük úgy emlékezett a tévés találkozásukra, mint egy nagyon tartalmas baráti beszélgetésre.

Albert Györgyi tehetségéhez és emberek iránti érdeklődéséhez hozzájárult az a sajátos, sajnos soha ki nem elégített kíváncsiság, hogy hogy lehet élni, hogy kell élni. Erre kereste a választ minden beszélgetésben, és az őszinte érdeklődés mindenkiből kiváltotta az őszinte válaszokat. Meglehet, részben azért is, mert mindegyikük úgy érezte, hogy talán épp ez a beszélgetés adja majd meg a választ.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!