Kereső toggle

„Mindenki pótolhatatlan” Magyar sztárok üzentek az abortusz ellen Pajor Tamás új klipjében

Továbbítás emailben
Cikk nyomtatása

Pajor Tamás ismét új formabontó zenei klippel üzen a társadalomnak. A lenyűgöző víz alatt készített videó nyitó jeleneteiben több ismert művész és szakember fejtette ki véleményét az anyaméhben megfogant gyermekekről.

„Minden, ami az életemben történt azért történhetett, mert megszülettem” – fogalmaz Gundel Takács Gábor, Táncsics Mihály-díjas újságíró, míg Dr. Kemény Dénes háromszoros olimpiai bajnok edző pedig úgy véli, „mindenki pótolhatatlan és megismételhetetlen.” Lackfi János József Attila-díjas költő egyenesen az édesanyjának köszöni meg a klipben, hogy megszülethetett, Rost Andrea Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas operaénekes pedig azt hangsúlyozza: „mindenkiből egy van, ahogy belőled is.”

A Magna Cum Laude frontembere, Mező Mihály szerint „hadd legyen, akinek lennie kell, mert mindenkiből csak egy van”, Halász Judit Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő pedig azt mutatja a nézőknek egy apró figura segítségével, hogy mekkorák voltak, amikor még csak 12 hetes magzatok voltak.

A klip – a Tízváros Alapítvány és a HISZ segítségével, a Várva Várt Alapítvány szakmai közreműködésével – európai uniós forrásból, a magyar kormány támogatásával készült.

A Váradi Méri címmel publikált zenei mű az alábbi videóban tekinthető meg:

 

Olvasson tovább: