Kereső toggle

Jogos önvédelem

Továbbítás emailben
Cikk nyomtatása

Kövér Lászlónak igaza van. Nem mindig és mindenben, de amiért most megtámadták, abban igen. Idézzük fel, mi történt! Az országgyűlés elnöke egy zuglói fórumon elmondta a véleményét. Erre balról óriási össztűz zúdult rá. Karácsony Gergely egy durva káromkodásokkal tele dallal üzent, mint kocsmában a szitkozódó részeg. A dalban ilyen egy enyhébb rész : „Szóval azt mondod nem oké,ha valaki meleg, /Nos, azt hiszem csak gonosz vagy//Te csak valami kis rasszista vagy ,aki nem tudja bekötni a cipőm”. Más ismert újságíró szerint Kövér már nem normális és véleménye „ élesen szemben áll a józan ésszel, az elemi tisztességgel, minden humánusnak nevezhető értékrenddel”. Mi ez a nagy felhördülés, hogy még az állítólag kulturált Karácsony is keményen szitkozódik? Nagyon érzékeny pontra tapinthatott rá a házelnök, úgy tűnik.

Mit mondott pontosan? A homoszexuális párok örökbefogadási joga kapcsán hangzott el:

„Erkölcsi értelemben semmi különbség nincs egy pedofil magatartása között, meg aközött, aki ezt követeli. Mindkettő esetben a gyermek egy tárgy, egy élvezeti cikk, a kiteljesedés, az önmegvalósítás eszköze… egy normális homoszexuális tudja, hogy a világ rendje micsoda, hogy ő így született, ilyenné lett. Próbál ehhez a világhoz alkalmazkodni úgy, hogy nem tartja magát feltétlenül egyenrangúnak.”

Mit magyaráz itt Kövér László? Röviden: arra gondolt, hogy a pedofília nem normális dolog és a homoszexualitás sem normális dolog. Egyik sem követendő minta. Nagyon nem. Ebben közösek. Ha tehát egy homoszexuális gyereket akar örökbe fogadni, akkor egy olyan emberre bízunk gyereket, aki a normál családok számára nem kívánatos életformában él. Plusz, hogy egy normális meleg tudja, hogy az életformája nem normális és ezért belátja, hogy jogosan nem mindenben egyenrangú (pl. örökbefogadás). Ennyi. Szerintem Kövér jól látja. Hozzáteszem, jelenleg is nagyon komolyan megvizsgálják, hogy hova adnak örökbe gyereket. Sok kizáró ok van, ezek egyike a homoszexualitás.

A fasizálódó liberális oldalon azért háborodtak fel ennyien, mert ők egy alternatív valóságban élnek, nem a földön járnak. Ők forradalmárok. Ők bolsevikok liberális mezben. Jól mutatja be ezt a Kövér-ellenes tüntetés egy transzparense: „Nem egyenlőséget akarunk, hanem egy queer forradalmat!” Vagyis azt szeretnék, ha az ő gondolkodásmódjuk érvényesülne kizárólagosan: a homoszexualitás normális, ha valaki fiú létére lánynak képzeli magát, az is normális. Szemükben úgy tűnik, hogy maga a Gonosz ölt testet, ha valaki azt mondja egy melegre, hogy életformája nem jó és meg kellene változnia.

A két álláspont között nemigen van közös nevező. Aki normális és jó dolognak tartja a homoszexualitást, annak durva Kövér szövege. Aki nem tartja annak, az egyetért Kövérrel és csodálkozik azokon, akik háborognak.

A józan ész azok pártján van, akik nem akarják hülyíteni és becsapni a melegeket azzal, hogy tök menő az életformájuk. Karácsony és a többi kocsmai hőbörgő azt hiszi, hogy egy kisebbséget véd hősiesen, de valójában ezerrel vezetik félre a rossz életformába tévedt embertársaikat és saját magukat is becsapják. Az általuk óhajtott queer forradalom ellen pedig szükséges az önvédelem, erről szólt Kövér beszéde. A reakciókból látszik, hogy a gender forradalmárok számára csak a saját nézetük szent és igaz. Legszívesebben megtiltanák nekünk, hogy védekezzünk. De nem hagyjuk magunkat. A józanész fontosabb. Amit csinálunk (és amit Kövér László is csinált) az jogos önvédelem, semmi más.

 

Olvasson tovább: