Kereső toggle

Környezetvédelem vízszállítással

Továbbítás emailben
Cikk nyomtatása

A Q&C otthoni és munkahelyi ivókutakat forgalmaz több mint egy évtizede. Már minden lehetséges dizájnt kipróbáltunk, így egyedi rálátásunk van arra, mi az, ami működik, és mi az, ami nem.

Véleményünk szerint egyik ivókút sem volt tökéletes. Némelyiknek túl nagy volt az energiafelhasználása, némelyiket túl nehéz volt karbantartani, másoknál nehéz volt beszerezni az alkatrészeket.

Szenvedélyesen hiszünk abban, hogy társadalmunknak csökkentenie kell a környezetszennyezést.

A klímaváltozás a lehető legnagyobb mértékben alakítja át világunkat. Mit tud tenni egy ember vagy egy kisvállalkozás az ilyen hatalmas kihívásokkal szemben?

Esetünkben úgy döntöttünk, hogy ötvözve szakmai tapasztalatunkat a környezet iránti szenvedélyünkkel, megalkotunk egy jobb ivókutat, amely csökkenti egy tipikus otthon vagy kisvállalkozás ökológiai lábnyomát.

A hagyományos ivókutak túl sok elektromos áramot pazarolnak el a forró víz biztosításakor. A víztartály felmelegítéséhez és állandó melegen tartásához használt fűtőszálak nem hatékonyak. Ehhez állandó áramellátásra van szükség, még akkor is, ha senki nincs otthon.

A Nanot úgy terveztük meg, hogy egy új megközelítés révén 98 százalékos energiahatékonyságot érjünk el. Átfolyó fűtőmegoldásunk igény szerint lép működésbe. Csak annyi vizet melegít fel, amennyire szükség van, és csak akkor, amikor szükség van rá. Ezáltal a Nano hatékonyabb, mint a mikrosütők vagy az elektromos forralók.

A Nano dizájn kialakításához legalább annyit hozzátettek az ügyfelek, mint a saját szakértelmünk.

Az elegáns, modern dizájn mind a konyhában, mind az irodai tárgyalóban megállja a helyét. A lekerekített alumínium felület és az edzett üveg, amely az OLED műszerfalat fedi, megfelel a 21. század formatervezési követelményeinek.

(x)

www.qcwatercoolers.com/pre-order

Érdekesség

Tudta, hogy ha a világon minden vízhűtő úgy készülne, mint a Nano, olyan sok energiát tudnánk megspórolni, hogy egy egész atomerőműblokkot le lehetne kapcsolni?
Az embereket érdeklik azok az otthoni okoskészülékek, amelyek megkönnyítik az életüket, és segítenek jobb döntéseket hozni a környezetükre vonatkozóan.
A gyönyörű formatervezésű és energiatakarékos Nano segít csökkenteni a palackos ivóvízből származó szemetet, miközben mégis kényelmes megoldást nyújt, a következők miatt:
A vízadagoló 7x kevesebb energiát fogyaszt, mint a legtöbb vízhűtő rendszer, így a felhasználók energiát spórolhatnak, és alacsonyabbak lesznek az energiaköltségeik is.
Az újrahasznosítható palackok segítségével a felhasználók sokkal kevesebb műanyag palackot dobnak el, miközben így is kristálytiszta vizet tudnak inni.
A régi típusú vízadagoló rendszerekhez bonyolult új ballonokat rendelni, a Nano azonban beépített, rendkívül hatékony vízszűrővel rendelkezik.
Sok vízadagoló rendszer csúnya, a Nanora azonban gyönyörű formatervezés, lekerekített vonalvezetés jellemző, amelyet a felhasználók szívesen látnak a konyhájukban.

Olvasson tovább: