Kereső toggle

Kinek lehet jó megoldás az implantátum?

Továbbítás emailben
Cikk nyomtatása

A fogászati implantátum megoldást kínálhat egy vagy több foghiány, vagy akár teljes fogatlanság esetén is. Leginkább akkor javasolt az implantáció, ha a páciens nem szeretné lecsiszoltatni az egészséges, ép fogait, valamint szeretné elkerülni a kivehető fogpótlás kellemetlen velejáróit.

Az implantálás ugyan nem az olcsó fogpótlási megoldások közé tartozik, cserébe viszont visszakaphatjuk újra a saját fog érzését, ami jelentősen jobb életminőséget eredményez. Visszaállíthatja az esetlegesen sérült önbizalmat, új életérzést ad azoknak, akik foghiányuk miatt már lemondtak a magabiztos étkezésről vagy az önfeledt nevetés élményéről.

Mi a KontaktPont Fogászatnál az általunk használt implantátumrendszer kiválasztása során megvizsgáltuk az implantátumgyártók múltját és jövőbeni céljait, számos szájsebész orvoskolléga véleménye és minőségbeli tapasztalatok hatására döntöttünk a világ egyik vezető implantátumgyártója, a Straumann mellett.

Ezeknek az implantátumoknak a gyógyulási ideje jelentősen rövidebb a legtöbb implantátumrendszeréhez képest, valamint ugyanígy kiemelkedő a bentmaradási aránya is. Az úttörő fejlesztések, prémium anyagok felhasználása, az innováció és sok év tapasztalata eredményezi a Straumann sikerességét, ezenkívül élettartamra szóló garanciát vállal az implantátumra.

A KontaktPont Fogászatnál ráadásul a teljes konzultáció ingyenes: tartalmazza a részletes árajánlatot, a szűrést, valamint a személyre szabott kezelési tervet.

Önnek jó megoldás lehet az implantáció?
Kérje ingyenes konzultációját a KontaktPont Fogászatnál!
06(70)701-9080
www.kontaktpont-dental.hu

Olvasson tovább: