Kereső toggle

Szélsőséges, gyűlölködő vélemények az Eb alatt

„Megint nekem volt igazam”

Továbbítás emailben
Cikk nyomtatása

„Akik beállnak Orbán és kopaszai mellé szurkolni annak a futballcsapatnak, amelyik az övé, mert megvette, mert kisajátította, mert ő vezeti, mert ő pénzeli, mert neki rúgják a gólokat, mert tőle kapják a pénzt, mert a sikereik Orbán sikerei, azok elfelejtik, hogy ez nem a magyar nép, hanem a diktatúra csapata. A diktatúra szimbóluma. A vereségeknél még tudta ezt a demokratikus ellenzék, mert a kudarcok után felszólították Orbánt, ha az egész sportágat kisajátította, akkor felel is a kudarcokért, de amikor nyernek, akkor beállnak Erdősiné kopaszai mellé együtt örülni, besétálnak Orbán csapdájába, aki épp e célra tartogatja a focit. Erre költötte az adófizetők százmilliárdjait, hogy a nacionalizmus egy táborba hozza a rendszer elnyomóit és elnyomottait. Szűnjön meg a különbség, a rendszer ellenfelei kerüljenek egy platformra vele, örüljünk annak, amit ő adott nekünk. Ne hazudjunk, ezt ő adta nekünk. Ezért csinálta, hogy mostantól mindent letagadjunk.” (Bartus László, Amerikai Népszava, június 16.)

„Orbán rendszerében a futball olyan, mint a jó és a gonosz tudásának fája volt az Éden kertjében. Ott a kísértő, hogy vegyél róla. Egyed, édes, ízes, végre örülj valaminek, ne félj, ettől nem lesz semmi bajod. Akik agitálnak, hogy ez nem Orbán csapata, ez nem változtatja meg a viszonyt Orbán rendszeréhez, olyanok, mint Éva, aki levette, harapott belőle, és adott Ádámnak is. A következmény ismert, függetlenül attól, mit mond róla Éva. Akik leszakítják Orbán fájáról ezt a gyümölcsöt, úgy járnak, mint Ádám és Éva. Eladják magukat a gonosznak, és többé nem szabadok. Rabszolgasorsba süllyednek.” (Bartus László, Amerikai Népszava, június 17.)

„Akik ma ezen hitvány győzelmen lelkendeztek, azok sajnos az orbáni diktatúra felelőtlen és önkényeskedő ámokfutásán is lelkendeztek. Azok a magyar miniszterelnök magánstadionját, fűtött gyepét és ezt az egész, értelmetlen és jogsértő közpénz-pazarlást is éltették ma este. A magyar nép megérdemli a sorsát. A diktátor pedig gúnyos mosollyal figyeli ostoba alattvalóit… Jó éjszakát!” (Dániel Péter, június 14.)

„Nem könnyű eldönteni, hogy melyik dolog a szégyenletesebb és szánalmasabb. Talán a magyar válogatott kritikán aluli, béna, színvonaltalan játéka? Talán az, hogy erre a pitiáner, ócska focira Orbánék százmilliárdokat pazarolnak el a közpénzekből? Talán az, hogy emiatt az értelmetlen pazarlás miatt magyar gyermekek éheznek és magyar emberek pusztulnak el? Talán az, hogy a szerencsétlen, nyomorgó, lebutított magyar nép még tapsol is ehhez? Vagy talán az, ahogyan a magyar »szurkolók« viselkednek, azaz antiszemita, rasszista, neonáci, primitív véglényekként őrjöngenek Budapest utcáin és itt az interneten is… Nem tudom. De azt tudom, hogy szégyen magyarnak lenni… megint.” (Dániel Péter, június 19.)

„Ki kell mondani végre, hogy ez az átkozott magyar foci az átkozott orbáni diktatúra egyik legfőbb jelképe, és nem teremt semmilyen nemzeti egységet. Csak olyan egységet teremt, mint Orbán és bűntársai. A fideszes tolvajok, a bárgyún békemenetelő birkák és a szélsőjobbos, antiszemita, náci karlendítéssel köszönő focihuligánok szánalmas egységét. Jó érzés volt ezt kimondanom, és még jobb érzés volt látni, hogy mennyien támogatnak, illetve mennyire megrettent tőlem és a nyilvánvaló igazságomtól az orbáni hatalom, valamint
annak undorító, újnyilas, jobbikos holdudvara. Annyira megszeppentek, hogy kerestek is egy »szakértőt«, Pajor Tamást, a harmadosztályú zenészt, aki nemrégiben még kábítószerfüggő volt, jelenleg pedig a hitgyüli oszlopos tagja. Vajon miért is olyan fontos az ő butuska és súlytalan elhatárolódása tőlem? Ja… tudom már. Azért, mert ő is zsidó származású. Az orbáni diktatúra pedig pontosan érti, tudja, sőt támogatja, hogy ez a pitiáner fociőrület egységet alkot az antiszemita, rasszista gyalázkodással és a meddő Trianon-hisztériával is. Ezért lett hát hirtelen a magyar szélsőjobb fociszakértője és megmondó embere a szerencsétlen Pajor Tomi. Értek már mindent… Megint nekem volt igazam mindenben. Ahogy annak idején a NENYI, a fideszes alaptörvény vagy a teljes joggal vörösre festett Horthy-szobor ügyében is. Jó érzés ezt tudnom.” (Dániel Péter, június 21.)

„Az Izraeli Rendőrség nyomozást kezdett, az ellenem, mint izraeli állampolgár ellen irányuló súlyos antiszemita fenyegetések és gyalázkodások miatt. Az eljárások majd Magyarországon is folytatódnak, az IP-címek alapján, az ügyek áttételével. Az UEFA válaszolt és megköszönte az általam elküldött újabb bizonyítékokat, fotókat, illetve a lementett fenyegetéseket, súlyos antiszemita gyalázkodásokat, amelyek szintén alátámasztották a magyar szurkolók rasszizmusát és antiszemitizmusát. Szerencsére több magyar szurkoló olyan hülye volt, hogy okostelefonról gyalázkodott, így az is kiderült, hogy jelenleg az Eb franciaországi helyszínein vannak. Ellenük letartóztatások is várhatóak. Nos, dióhéjban ennyi. Lehet folytatni a mocskolódást, de persze viselni kell a jogi következményeket is!” (Dániel Péter, június 22.)

Olvasson tovább: