hetilap

Hetek hetilap vásárlás
A ruha teszi?
Divat kontra stílus

2016. 02. 18.
Ha nem hangsúlyozzák ki eléggé a személyiségünket a ruháink, vagy egyszerűen valami stílusosabbra, változatosra vágyunk, fordulhatunk profihoz. Manapság a személyi stílustanácsadás ugyanis hosszú távon megtérül: nem luxus, hanem spórolás, mellyel időt és energiát takaríthatunk meg. Molnár Tímea évek óta szín- és stílustanácsadással, sminkeléssel foglalkozik. A stílusmentor.hu oldalán a szolgáltatásai és remek olvasnivalók között szemezgethetünk, például arról, hogyan tudnánk magabiztosabban öltözködni, sminkelni, vásárolni.

Miről szól röviden a stílustanács­adás?

– A stílustanácsadás elsődleges feladata az egyéni adottságok feltérképezése és részletes elemzése. A tanácsadó nem átváltoztat, pusztán javaslatot, iránymutatást ad a vendégnek arra vonatkozóan, hogy melyek az alkatához, személyiségéhez, életviteléhez, korához legelőnyösebb öltözködési szabályok és trükkök. Ez a típusú megközelítés az egyénre, a kommunikációra, az alapismeretek elsajátítására épül, amiben nincs alá-fölérendeltségi viszony, sokkal inkább egyfajta közös munkafolyamat.

Honnan tudhatjuk, hogy igazából mi áll jól nekünk? Hogyan lehet leginkább megtalálni a saját stílusunkat?

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!