Kereső toggle

Téli hidegtál varázs

Továbbítás emailben
Cikk nyomtatása

Hidegtál? Vajon mondhat újat egy hagyományos fogás? – kérdezhetnénk, melyre a válasz az abszolút igen. Már csak amiatt is, mert ezerféleképpen kombinálható a megrendelő ízlése és igényei szerint, de nincs olyan alkalom, melyre ne volna kitűnő választás.

Hamarosan kezdődik a szalagavató-szezon, és nem egy osztályközösség szülőinek okoz komoly fejtörést, hogyan szervezzék meg a bál utáni falatozást gyermekeiknek. A nagyszülőkkel, unokatesókkal, barátokkal való kapcsolattartás mellett még erre is odafigyelni igazán nagy kihívás, de a Hidegtálkirály megoldást jelent!

Ráadásul ahogy az év vége felé közeledve sűrűsödnek a programok, a nagyobb cégek, vállalatok vezetői, titkárai is elkezdhetnek azon gondolkozni, hogyan tiszteljék meg alkalmazottaikat, munkatársaikat az ünnepi időszak előtt. Mielőtt azonban a megszokott módon lefoglalnának egy éttermet az év végi céges partihoz, kérem, gondoljanak át újra néhány hasznossági szempontot. Amennyiben úgy döntött a cég, hogy házhoz rendeli az ételt, rögtön hatalmas anyagi teher alól szabadíthatja fel a reprezentációs büdzsét, hiszen a 4-5 ezer forintos fejenkénti összeget 1500 forintra csökkentheti. Emellett viszont megmarad az est exkluzivitása, nemcsak a gazdagon megrakott, de igazi gasztroeleganciával díszített tálaknak köszönhetően. Egy frappáns állófogadás, vagy egy melegebb hangvételű, otthonosabb, ültetett vacsora kellemes kísérője lehet. Ha különböző típusú feltéteket rendelnek (húsosat, vegetáriánust, halféléket), minden kedves vendég kedvére válogathat, és megmarad a szabadsága arra, hogy számára megfelelő mennyiséget fogyasszon. Valószínűleg a díszletért, a desszertért, vagy az üdítőkért sem kell aggódnunk, hiszen kollégákkal együttműködve ezek is hamar beszerezhetőek.

A Hidegtálkirály legújabb tálait, Téli hidegtál varázs címszó alatt találjuk a honlapon, melyek a korábbiakkal ellentétben tartalmaznak rántott zöldségeket és húsokat is, külön kérésre pedig szendvicsek is rendelhetőek még a saláták mellett.

Közösségteremtő erejét se becsüljük alá, hiszen akármennyire is mindenki a maga tányérjából fogyaszt, mégiscsak egy közösből vesz.

Mindez a hidegtálak csupán egy-két oldala a sok közül, hiszen nemcsak szalagavatóra vagy a céghez, de akár otthonra is rendelhetünk a finom fogások közül. Az előrelátó háziasszonyok pontosan tudják, hogy az ünnepek többedik „átevett” napján jól esik néhány könnyedebb falat, pláne ha nem kell ismét az elkészítésükkel bajlódni. És kifogynánk a szóból, ha szólnánk még a szülinapokról, ballagásokról, évfordulókról.

Olvasson tovább: