Kereső toggle

Boldog gyerekek, pihenő szülők

Továbbítás emailben
Cikk nyomtatása

Ha hihetünk az időjósoknak, meleg nyarunk lesz idén - érdemes hát jól körülnézni az utazási ajánlatok rengetegében, hogy választott úticélunk minőségben és programválaszték tekintetében is megfeleljen az elvárásainknak.

Mit is kell „tudnia” egy jó nyaralásnak?  Kényeztessenek minket, fürödhessünk, napozhassunk, mozoghassunk kedvünkre, és terülj-terülj-asztalkám csábítson, akár naponta többször is! Fontos, sőt talán az egyik legfontosabb szempont, hogy a gyerek is jól érezze magát!

Mi, szülők, pihenni érkezünk egy szállodába, de a gyerekeink… ők valami egészen másért! Kicsik vagy nagyok, fiúk vagy lányok, félénkek vagy bátrak; őket a felfedezés, a kaland, az izgalom és a játék hajtja. Engedjünk teret vágyaiknak, hagyjuk őket néhány napig önfeledten játszani – mégpedig profi animátorok irányításával! A gyerekbarát szállodában a gyerekekre biztosan nem lesz gondunk, reggeltől estig vidám tematikus programok várnak minden korosztályt! Az animátorok programjain jó kezekben vannak: íjászkodnak, rókára vadásznak, kincset keresnek vagy éppen vetélkednek. A szállodánként változó kínálatban szerepel aszfaltrajzverseny, mozaikkép-készítés, ökosuli, számháború, homokvár-építés, kreatív kézműves foglalkozások, sorversenyek és arcfestés. Nincs olyan gyerek, aki ne szeretne vízágyúzni, pancsolni, fröcskölni – kedvencük lesz a vízivilág.  Míg a felnőttek pihennek, kipróbálják az élmény- és gyógymedencéket, vagy kényeztetik magukat egy kellemes maszszázzsal, a gyerekek vígan játszhatnak a Danubius Bubbles Club sárkányaival a sok színes játékkal megpakolt játszószobában, vagy a fajátékokkal gazdagon felszerelt játszótéren. A Bubbles Club sárkányai ugyanis beköltöztek a Danubius szállodáiba! Minden gyerek megtalálhatja a neki való sárkánybarátot és programtípust, csak követni kell a buborékokat… ahol buborék van, ott sárkány is van!

A családi együttlétet elősegítő programokból is akad bőven: családi olimpia, családi zumba és foci, közös kirándulás, izgalmas kvíz vagy társasjáték. A gyermekeinkkel gondtalanul együtt töltött idő varázslatos pillanatait nemcsak a családi foglalkozásokon élhetjük meg, de az étteremben is, ahol a reggeli- és vacsoraételek bőséges választékában könnyű megtalálni a kicsik fogára valót: a gyermekbüfésarok roskadozik a kis vendégek kedvenc fogásaitól.

A Danubius gyerekbarát szállodákban – Bükön, a hévízi Aquában, a balatonfüredi Hotel Marinában és Annabellában, valamint a soproni Hotel Lővérben – a gyerekek kitüntetett  figyelmet élveznek –, a színes programválasztékból szemezve dönthetnek saját szórakozásukról. A gyerekkedvezmény akár a 100 százalékot is elérheti.

A szállodák tematikus programcsomagokat is kínálnak, mint például a Locsi-pocsi napok vízidiscóval, vízitündér-választással és vízivetélkedővel, Ákombákom napok a kreatív csemetéknek, négynapos Mágus Tanoda a kis bűvésztanoncoknak, a többszörös nemzetközi bűvészverseny-győztes, Galambos Ferenc vezetésével. A legkisebbekkel is érdemes útra kelni, hiszen a babás nyaraláshoz szükséges felszerelések: napfénytől védett babamedence, játszószoba áll a rendelkezésükre. A „Baba-mama idejöjjön” hétvége mesés-zenés, mocorgó- és kismamatornás programokat, baba-mama úszást tartogat.  Bővebb információ: www.danubiushotels.hu

Olvasson tovább: