hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Az asztal dísze
Akkor ezt most meg is lehet enni?

2014. 06. 10.
A hidegtálak népszerűsége napjainkban folyamatosan növekszik. Egyre többen felismerik ugyanis, hogy ez az az étkezési forma, ami a 21. század rohanó világában kielégíti a polgári, családi környezetben étkezni vágyók igényeit.

Azok igényeit, akiknek a háztartás vezetése mellett az élet számos más területén is meg kell felelniük, ugyanakkor nem hajlandóak lemondani a családi étkezések élményéről. Így például családi vagy baráti eseményeket az édesanyák, nagymamák nem a konyhába száműzve, hanem családjuk, barátaik társaságában élvezhetik.

A hidegtálak további előnye, hogy egyetlen tál is nyújthat számunkra egyébként utazással, különböző ízvilágú vendéglátóhelyek bejárásával járó változatos gasztroélményt. A Hidegtálkirály ugyanis újraértelmezte a „hidegtál” mindenki által ismert fogalmát, és tálcáikon nem a megszokott sajt, kaszinótojás, sonkatekercs kompozíciót találhatjuk meg. Kínálatukban több mint negyvenhárom különféle és változatos ízvilágú hidegtál található meg: tenger gyümölcsei, magyaros vagy éppen speciális „mese” hidegtál, amelynek összetevőit megismerhetjük a Hidegtálkirály honlapján: www.hidegtalkiraly.hu. Mindezek mellett, aki szeretné megismerni a kultúrák különböző ízvilágát, rendelhet a nemzetek salátái közül, például kubai, mexikói vagy svéd salátákat. A liszt- és tejérzékenyek számára is kínálnak glutén- és laktózmentes hidegtálakat. Sőt a vegetáriánusoknak is készítenek finomságokat a Hidegtálkirálynál.

A Hidegtálkirálynál ugyanakkor felismerték, hogy minden étkezés esetében az ízhatást megelőzi a látvány élménye. Éppen ezért a cégnél kezdetek óta fontos szempont, hogy az étel ne csupán finom és változatos, hanem kifejezetten szép is legyen.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!