Kereső toggle

Az asztal dísze

Akkor ezt most meg is lehet enni?

Továbbítás emailben
Cikk nyomtatása

A hidegtálak népszerűsége napjainkban folyamatosan növekszik. Egyre többen felismerik ugyanis, hogy ez az az étkezési forma, ami a 21. század rohanó világában kielégíti a polgári, családi környezetben étkezni vágyók igényeit.

Azok igényeit, akiknek a háztartás vezetése mellett az élet számos más területén is meg kell felelniük, ugyanakkor nem hajlandóak lemondani a családi étkezések élményéről. Így például családi vagy baráti eseményeket az édesanyák, nagymamák nem a konyhába száműzve, hanem családjuk, barátaik társaságában élvezhetik.

A hidegtálak további előnye, hogy egyetlen tál is nyújthat számunkra egyébként utazással, különböző ízvilágú vendéglátóhelyek bejárásával járó változatos gasztroélményt. A Hidegtálkirály ugyanis újraértelmezte a „hidegtál” mindenki által ismert fogalmát, és tálcáikon nem a megszokott sajt, kaszinótojás, sonkatekercs kompozíciót találhatjuk meg. Kínálatukban több mint negyvenhárom különféle és változatos ízvilágú hidegtál található meg: tenger gyümölcsei, magyaros vagy éppen speciális „mese” hidegtál, amelynek összetevőit megismerhetjük a Hidegtálkirály honlapján: www.hidegtalkiraly.hu. Mindezek mellett, aki szeretné megismerni a kultúrák különböző ízvilágát, rendelhet a nemzetek salátái közül, például kubai, mexikói vagy svéd salátákat. A liszt- és tejérzékenyek számára is kínálnak glutén- és laktózmentes hidegtálakat. Sőt a vegetáriánusoknak is készítenek finomságokat a Hidegtálkirálynál.

A Hidegtálkirálynál ugyanakkor felismerték, hogy minden étkezés esetében az ízhatást megelőzi a látvány élménye. Éppen ezért a cégnél kezdetek óta fontos szempont, hogy az étel ne csupán finom és változatos, hanem kifejezetten szép is legyen.

Ennél a cégnél örömmel várnak nagy- és kistételű megrendeléseket is, számukra ugyanolyan fontos egy kisnyugdíjas kiszolgálása, aki unokájának szeretne kedveskedni, mint egy nagy cég több száz fős rendelése.

Mivel a családi, baráti ebédek nem időhöz kötöttek, ezért a Hidegtálkirálynál az év 365 napján vesznek fel rendeléseket, reggel 8 órától 18 óráig megszakítás nélkül.

Mindezek után csak annyit tudok mondani: a hidegtál király!

HIDEGTÁLKIRÁLY
Tel.: +36 (70) 385-8596
E-mail: info@hidegtalkiraly.hu
Web: www.hidegtalkiraly.hu

Olvasson tovább: