hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Fel a győzelemig!
Tavasszal indul az EL AL új szolgáltatása, az UP

2013. 12. 12.
Az Európai Unió és Izrael által aláírt Nyitott Égbolt megállapodást 2018-ig fokozatosan vezetik be, de az EL AL izraeli légitársaság máris létrehozott egy új brandet, UP néven, amely a fapados légitársaságok mintájára, de az EL Al-tól megszokott magas minőséget megtartva közlekedik. Váradi János, az EL AL magyarországi igazgatója hangsúlyozta, hogy az UP nem fapados légitársaság, és nem az EL AL leányvállalata. A fapados légitársaságokkal versenyezve, a szolgáltatásokat egymásra építve kívánja megőrizni piacvezető szerepét az Izraelbe történő ki- és beutaztatásban.

Az UP 2014. március 30-tól öt európai célpontra, köztük Budapestre repül majd. A társaság heti 11 járatot indít majd Tel-Avivból Berli(be, Prágába, Kijevbe és a magyar fővárosba, valamint heti 6 járatot a ciprusi Larnakába. Budapestre 69 dollártól (15 200 forint) kínál egy irányba jegyeket. A fapados cégekhez hasonlóan az UP külön díjat szed majd az extra szolgáltatásokért. Helyet választani 10 dollárért lehet, a „plus class” osztályra pedig 80 dollárral többet kérnek. Egy 23 kilogrammos csomag feladása 20 dollárba kerül, ha azt az online foglaláskor kérik, a fedélzetre pedig egy 6 kilogrammos kézipoggyászt lehet felvinni. (x)

 

Az új márka további előnyei:

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!