hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Shoppingolj, és kávézz!
Tchibo, több mint kávé

2009. 11. 20.
Létezik olyan üzlet, ahol a vásárlás nem fárasztó vállalkozás még a férfiaknak sem? Van olyan hely, ahol az ember egyszerre talál hasznos, a mindennapi életvezetéshez szükséges, mindig új, jó minőségű termékeket optimális áron, miközben még emellett egy jót kávézhat és sütizhet is? A Tchibo új üzleteiben bárki meggyőződhet arról, hogy a kávézás szak­értő­jeként ismert Tchibo nemcsak a kávéhoz ért, de otthonosan mozog a sídzsekik, gyerekjátékok, és még az ékszerek világában is. Történet

A Max Herz és Karl Tchilling-Hiryan által alapított Tchibo cég már 1955-ben megnyitotta első, kávébárral egybeépített üzletét. A Tchibo név az alapító Tchilling nevéből és a német Bohne (kávébab) szóból kialakított mozaikszó. A cég pontosan 60 éve, 1949-ben kávécsomagküldő szolgálatként kezdte meg tevékenységét Németországban, mára Európa egyik kiemelkedő kiskereskedelmi üzlethálózatát tudhatja magáénak.
Az üzletek a hagyományos kávékínálat és a kimért kávék mellett 1973-tól kínálnak kiváló minőségű „non food” termékeket is. A Tchibo ezáltal egyedülálló modellt valósít meg: igazi kávézói környezetben ötvözi a minőségi szemes és őrölt kávé kínálatot a rendszeresen megújuló „nem élelmiszer” termékek széles választékával. Napjainkban Németországban a Tchibo üzletek száma hozzá­vető­legesen 900. A kelet-közép-európai régióban Lengyelországban, Csehországban és Szlovákiában működnek üzletek. Magyarországon 2007-ben nyílt az első üzlet az Aréna Plázában, ezt követte a MOM parki majd a pécsi Árkád bevásárlóközpontbeli.

Miért egyedi a Tchibo üzlet?
Mert 3 az 1-ben, azaz három
jól elkülöníthető
kínálatot nyújt!

Mindig valami új és izgalmas

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!