hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Amerika illata
A Tommy Hilfiger-sztori

2004. 12. 26.
Tommy Hilfiger tervezései, világszerte kedvelt ruhái Amerika kreativitását és sokszínűségét testesítik meg. Kollekciói a klasszikus viselettől a modernizált üzleti ruházatig stílusok sokaságát ötvözik. Ruhái és a piros, fehér, kék logó a hamisítatlan amerikai szellemiség és mentalitás jelképeivé váltak. Sikerének titka abban áll, hogy folyamatosan figyelemmel kíséri vevői igényeit, tervezés közben is azt tartva szem előtt. Kiváló minőségű, kényelmes és ésszer? árfekvés? ruhái által egy lojális vásárlói közönséget nyert meg magának. Természetes személyisége és megközelíthetősége lelkes rajongókat szerzett számára is.

A divatvilág számtalan díjjal jutalmazta munkáit: a New York-i Parson School of Design 1998-ban Az Év Divattervezőjévé választotta, akárcsak a GQ magazin, mely Az Év Férfija díjat ítélte oda neki. 1995-ben az Amerikai Divattervezők Egyesülete (CFDA) Az Év Férfidivat-tervezőjének választotta meg; ugyanabban az évben vette át a VH-1 zenecsatorna éves Fashion and Music Awards díjkiosztóján "A kifutótól az utcáig" elnevezés? díjat, mely annak a tervezőnek jár, akinek ruhái akár átalakítások nélkül is viselhetők a mindennapokban. Többször elnyerte a parfümipar legnagyobb elismerését, a FiFi díjat. A negyvenkilenc éves tervező cége mára egy 400 millió dolláros birodalommá nőtte ki magát. Nyilatkozataiban rendszeresen utal életének legfőbb sikerére: feleségével, Susie-val és négy gyermekével Connecticutban élnek egy farmon, ahol a hétköznapok során a biztos és kiegyensúlyozott családi háttér adja meg számára a legnagyobb örömöt. Ritka és éles hang ez a divat világában, ahol egyre kevésbé találunk olyan hírességeket, akiknek életmódjuk nem az extrémitást és a szabadosságot propagálja, hanem követhető és vonzó utat mutat a hagyományos értékeket és erkölcsiséget választani kívánók számára. Tommy Hilfiger nagymérték? népszerűsége mind kollégáinak, mind vásárlóinak köreiben talán annak is köszönhető, hogy tehetsége és szerénysége mellett példás férj és családapa. 

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!