Kereső toggle

linkelő

Csevegő gasztro-magazin

Továbbítás emailben
Cikk nyomtatása

"Tipikus" női oldalak böngészése közben akadhat rá az ember lánya a
www.mindmegette.hu nevezet? honlapra: mind tartalmában, szerkesztésében, mind pedig dizájnjában profi weboldalt találhatunk e cím alatt. És ami a legfőbb: korántsem csak nőknek szól, amit az erősebb nem számos hozzászólása bizonyít. Szóval: a mindmegette weboldal egy nagyszer? internetes gasztro-magazin szerkesztői és olvasói receptekkel, szakkifejezések magyarázatával, tematikus receptgyűjteménnyel, különféle szolgáltatásokkal a játéktól a receptküldésen át a fórumon futó különböző témákig – humorral alaposan megfűszerezve. Lehetőség van regisztrációra is, ez esetben saját receptkönyvet birtokolhatunk, és hozzájuthatunk friss információkhoz.

De lássuk csak, miből lehet választani: diétás étkek, növényevőknek, halételek, tészta, hagymamánia, fokhagymás receptek, templomegere-ételek, ripsz-ropsz vacsorák, hogy csak néhány "almenüt" említsünk. A receptek szövege alatt tájékozódhatunk arról is, másoknak hogy ízlett, mennyi ideig tart elkészíteni, bonyolult-e, valamint menynyire költséges az adott recept, szavazhatunk, értékelhetünk, no és lehetőség van a hozzászólásra is. 

A honlap fóruma számtalan megbeszélnivalót kínál: mit adjunk a gyereknek, amit szeret, de egészséges; mire jó a raclette vagy éppen a kenyérsütőgép; trükkök és fortélyok megosztása; étkezés terhesség és szoptatás alatt, vendéglősdi stb. – e rovatokban mindben az a cél, hogy a látogató aktív közreműködővé váljon. A hozzászólások igénye nem pusztán a fenti rovat jellemzője, átitatja az egész lapot. Ha pedig böngészés közben eszünkbe jut nagymamánk tuti fahéjas kelt rétese vagy az a kis tojásos izé, ami ugyancsak a maradékok mixtúrája volt, de azóta családi kedvenc lett, lehetőség van másokkal megosztani – vagy a barátoknak továbbküldeni a legújabb felfedezést.

Egy szó mint száz: ha az ember nem vigyáz, a href="http://www.mindmegette.hu" TARGET="_BLANK"> www.mindmegette.hu könnyen kedvenc honlapjává válik! (Akaró Ágnes)

Olvasson tovább: